Crișul o bate pe Lotus Felix și continuă în Cupa României! Abrudean: „Organizarea jocului a făcut în cele din urmă diferența, mulțumit de băieții mei”

Cermeiul a fost răzbunată de vecinii de la Crișul în turul doi al Cupei României. Lotus Băile Felix a fost eliminată din competiția KO de vicecampioana seriei a 8-a a Ligii a 3-a, golul decisiv aparținându-i lui Nicu Modan din debutul confruntării de la Sânmartin (min. 7).

Trupa bihoreană a încercat să revină pe tabelă în special în partea a doua, dar Crișul a gestionat destul de bine situația, iar când lucrurile s-au complicat puțin utistul Alex Roșca a avut grijă să închidă poarta. „Am avut o organizare de joc destul de bună, care, zic eu, la final a făcut diferența în fața unei echipe Lotus bune, cu câțiva jucători de valoare la acest nivel, în jurul cărora au apărut și tineri talentați. Pe lângă reușita lui Modan, am mai avut și alte ocazii, în special după lovituri libere lucrate la antrenamente, dar și adversarii ne-au pus ceva probleme. Nu foarte mari, dar situații au fost și la poarta noastră, unde, însă, Alex Roșca ne-a demonstrat că e un jucător cu un viitor frumos în față. Am absorbit destul de bine presiunea, oarecum normală, pusă de echipa din Bihor pe noi în repriza a doua și am terminat cu toții sănătoși și mulțumiți că munca din teren ne-a adus și o calificare în turul următor. Să nu uităm că s-a jucat pe o căldură sufocantă, la 38 de grade Celsius și pregătirea jucătorilor nu e încă cea mai bună. Și de aceea mă declar mulțumit de băieții mei”, ne-a declarat Adrian Abrudean, antrenorul formației de pe Crișul Alb.

Ca și sezonul trecut, este posibil să avem parte de un duel Crișul – Lipova pentru calificarea în faza următoare. „Obiectivul principal e campionatul, dar, bineînțeles, vrem să onorăm cât mai bine și Cupa, indiferent de adversar. Azi mă bucur că progresele făcute prin antrenamente s-au văzut și în joc și obținerea unui rezultat important, dar și că fotbaliștii nou sosiți se integrează bine. Tănase a dus bine 70 de minute, Giurgiu a avut o evoluție consistentă, iar Ivan a intrat și el bine în joc. Victoria ne dă și puțin moral pentru ceea ce urmează din punct de vedere al pregătirii pentru startul sezonului”, a adăugat „Știli”.

Totodată, Crișul mai încearcă să-și completeze lotul cu un junior de bandă, dar și un mijlocaș ofensiv cu experiență, care a trecut inclusiv pe la UTA.

0
0

Articolul Crișul o bate pe Lotus Felix și continuă în Cupa României! Abrudean: „Organizarea jocului a făcut în cele din urmă diferența, mulțumit de băieții mei” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*