Crișul o bate și pe Dumbrăvița și rămâne în cărți pentru titlul de campioană de toamnă! Abrudean: „Dincolo de execuțiile lui Ciornei și Susan, ca și joc am fost peste adversari”

Crișul Chișineu Criș își continuă parcursul excelent în prezenta ediție de campionat. „Alb-albaștrii” au trecut și de Dumbrăvița, care până azi nu pierduse vreun meci în deplasare și rămân în cărți pentru titlul neoficial de campioană de toamnă. Dacă înving și în restanța de la Pecica și apoi și pe Ghiroda, acasă, în ultimul meci oficial al anului, Pavel și colegii săi sar peste Lipova, indiferent ce fac „șoimii” în derby-ul de la Cermei.

Până una alta, Crișul se dovedește o nucă tare pentru Dumbrăvița, care nu a câștigat niciodată pe arena „Aurel Ardelean”. „Așa cum anticipam, a fost un meci destul de echilibrat, tacticizat în marea sa parte, cu puține faze de poartă. În astfel de meciuri, contează să rămâi concentrat, să fii pragmatic, iar când apar și execuțiile personale de genul celora reușite de Ciornei și Susan ai un mare avantaj. Oricum, ca și joc, ca prestație generală, am fi meritat victoria. Oaspeții au fost periculoși doar prin niște șuturi de la distanță, iar golul l-au reușit dintr-o fază fixă nu foarte bine bătută. Presiune au pus pe noi de abia în ultimele minute, însă a fost ceva steril, acceptat de noi încă după golul de 2-0. Ne interesau mult punctele azi, ele au fost luate și contează enorm în economia clasamentului. Aș vrea să-i dedicăm victoria lui Remus Lung (n.a. antrenorul secund al Crișului), care mâine își sărbătorește ziua de naștere”, a menționat Adrian Abrudean.

În urma rezultatelor de astăzi, Crișul e sigură de prezența pe podiumul seriei a VIII-a a Ligii a 3-a cel puțin până la primăvara anului următor. „Obiectivul nostru este o clasare pe unul dintre primele 5 locuri în clasament, dar – bineînțeles – ne dorim să fim cât mai sus. Mai avem două jocuri în acest an, ambele săptămâna viitoare împotriva unor adversari importanți ai seriei (n.a. Pecica și Ghiroda) și vrem să le câștigăm. Când am făcut schimbările astăzi am ținut cont și de meciul de miercuri, de la Pecica, cu atât mai mult cu cât am avut oameni importanți și pe bancă. Toți au intrat bine în joc, au pus serios umărul la acest succes. Îi felicit pe băieți pentru joc și pentru victorie și ne gândim deja la restanța cu Pecica”, a adăugat antrenorul principal al divizionarei terțe de pe malul Crișului Alb.

Șase victorii și două remize a bifat teamul lui „Știli” în acest sezon. Cele două așa-zise sincope au venit în minutele de prelungire ale partidelor cu Ghiroda și Lipova, când adversarii au egalat practic la ultima fază a meciurilor.

0
0

Articolul Crișul o bate și pe Dumbrăvița și rămâne în cărți pentru titlul de campioană de toamnă! Abrudean: „Dincolo de execuțiile lui Ciornei și Susan, ca și joc am fost peste adversari” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*