Crișul pierde la „masa verde” cu Ezerișul, Lipova are șanse mari să termine pe primul loc în C8!

După mai mult de o lună de la anularea partidei dintre Crișul Chișineu Criș și Progresul Ezeriș, datorită lipsei medicilor la stadionul formației arădene (cei doi medici au sosit pe rând, unul dintre ei fără a avea, însă, asupra sa parafa și atestatul), Comisiile FRF au dat verdictul, iar Crișul pierde cu 3-0 la „masa verde” jocul contra penultimei clasate.

În aceste condiții, Lipova devine marea favorită la ocuparea primului loc, având două puncte avans față de Crișul, dar și un meci mai ușor în ultima etapă (care va avea loc mâine, de la ora 15).  Șoimii joacă pe teren propriu contra Ezerișului, în timp ce Crișul are meci în deplasare, la a treia clasată Dumbrăvița.

Ambele echipe arădene sunt deja calificate la baraj, unde vor întâlni cele mai bune formații din Seria 7: locul 2 va juca împotriva Viitorului Șelimbăr, iar prima clasată va da piept cu Măgura Cisnădie. Primul baraj se va disputa pe 8 (turul) și 15 mai (returul), iar al doilea pe 22 (turul) și 29 mai (returul).

Decizia comisiei FRF: „În conformitate cu prevederile art. 83/1/b coroborat cu art. 86/12 din RD și art. 54 din ROAF cu aplicarea art. 34 din RD, CS Crișul Chișineu Criș se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei ACS Progresul Ezeriș) și i se aplică penalitate sportivă de 1100 lei”

Clasamentul la zi

0
0

Articolul Crișul pierde la „masa verde” cu Ezerișul, Lipova are șanse mari să termine pe primul loc în C8! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*