Crișul și-a luat portar de 17 ani de la Salonta, dar îl așteaptă și pe Morariu

Liderul Ligii a 4-a se asigură că nu va prins descoperit în cazul promovării în eșalonul terț. Pe lângă mijlocașul Daniel Clej, antrenorul Adrian Abrudean încearcă să-l integreze în echipă și pe portarul Daniel Zaha, provenit de la Olimpia Salonta. Bihoreanul e născut în anul 2000 și ar fi variantă de junior în Liga 3-a încă două sezoane.

Pregătit de Laszlo Halas și Cristian Țirban, Zaha a arătat lucruri bune la amicalul de ieri, câștigat cu 4-1 de echipa sa în fața UTA-ei Under 19, scoțând – printre altele – o lovitură liberă bătută la vinclu de italianul Sorato. „Cu venirea sa avem mai multe variante. Este tânăr, nu-l cunoaștem încă destul de bine, important este cum se va pregăti el, cât de serios va fi. Luându-l acum, ne gândim și în perspectiva promovării în Liga 3-a, dar trebuie să demonstreze în timp că ne putem baza pe el. Din partea noastră are tot sprijinul”, a menționat antrenorul Crișului, Adrian Abrudean.

Tot la capitolul achiziții ar putea fi trecut și Cătălin Morariu, care în stagiunea de toamnă a îmbrăcat tricoul Felnacului. La 21 de ani, fundașul de bandă stânga e considerat variantă de junior pentru titularul postului, Mădălin Tomuț. „Antrenorul și-a dat acordul pentru transferul său, dar băiatul trebuie să-și rezolve situația la Mailat”, a precizat președintele „alb-albaștrilor” Daniel Cherecheși.

Crișul încheie mâine cantonamentul de șase zile făcut pe plan local, iar săptămâna viitoare își măsoară forțele în amicale cu UTA Under 17 și Victoria Zăbrani.

 

1
0

Articolul Crișul și-a luat portar de 17 ani de la Salonta, dar îl așteaptă și pe Morariu apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*