Crișul și-a valorificat plusul de omogenitate și dorință cu ACS Poli: „Am alergat mai mult decât timișorenii, iar golurile au venit în momentele importante ale jocului”

Din nou, Crișul Chișineu Criș a marcat două goluri pe terenul unei echipe din Timiș, dar de data aceasta se întoarce cu toate punctele. Dacă runda trecută, Ghiroda i-a ajuns din urmă pe „alb-albaștrii” în ultimul minut de prelungire, pe terenul „Electrica”, din Timișoara, ACS Poli nu a avut pur și simplu replică.

Teședan și Sulea au rezolvat „ecuația” meciului în minutele 38 și 73, trupa lui Silviu Bălace rămânând cu un singur punct după două runde. „Din punctul meu de vedere, victoria noastră e pe deplin meritată. Pe lângă cele două goluri, am mai avut cel puțin alte două-trei ocazii, pe când echipa gazdă s-a limitat mai mult la o posesie sterilă. Sigur, e meritul băieților pentru că au aplicat ceea ce am pregătit toată săptămâna, căci, altfel, ASC Poli formează o echipă bună la acest nivel. Într-adevăr, se poate spune că am fost echipa ceva mai omogenă, dar și cea care și-a dorit mai mult victoria astăzi. Era foarte important rezultatul meciului de la Timișoara după ceea ce s-a întâmplat acum o săptămână, iar una peste alta putem spune că am început bine sezonul. Patru puncte din două deplasări nu sunt deloc rele, doar că trebuie să trecem și de Becicherecu Mic peste 7 zile ca să putem spune că avem și constanță în rezultate”, ne-a declarat Adrian Abrudean.

Crișul nu a putut alinia patru dintre titularii săi obișnuiți. Susan e infectat cu COVID, Modan – în revenire după o accidentare, Nistor – suspendat, iar Siminic a avut o problemă personală. „Victoria e cu atât mai prețioasă cu cât au absentat cei patru jucători de bază. Dar, cei care au intrat pe gazon au fost extrem de disciplinați tactic, au alergat mai mult decât adversarul, iar apărarea nu a mai gafat ca la Ghiroda. Peste toate, golurile au venit în momentele importante ale jocului, eu zic că nu le-am dat nicio șansă celor de la Poli”, a adăugat „Știli”.

Cu un „assist” și un gol, primul pentru el la Criș, Andrei Sulea a fost omul meciului de pe „Electrica”. „Este un transfer foarte reușit pentru noi, a adus multă calitate și experiență în jocul nostru ofensiv. Astăzi a făcut o mare risipă de efort și a avut și realizările ce au ajutat la câștigarea celor trei echipe”, a mai spus Abrudean, care mai lucrase cu atacantul originar din Târgu Jiu și la Național Sebiș, tot în Liga 3-a.

Crișul se întoarce acasă, pe arena „Aurel Ardelean” cu două meciuri în 4 zile. Primul e programat marți, în Cupă, cu Lipova, iar cel de-al doilea sâmbătă, în campionat cu Fortuna Becicherecu Mic.și=-a

0
0

Articolul Crișul și-a valorificat plusul de omogenitate și dorință cu ACS Poli: „Am alergat mai mult decât timișorenii, iar golurile au venit în momentele importante ale jocului” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*