Criză guvernamentală: Miniştrii USR PLUS ar urma să îşi depună demisiile; după-amiază – întâlnire cu Iohannis

Miniştrii USR PLUS ar urma să îşi depună demisiile,  în această dimineaţa, la Guvern, potrivit Agerpres.Copreşedintele formaţiunii, vicepremierul Dan Barna, a anunţat,  aseară , că miniştrii USR PLUS se retrag din Cabinetul Florin Cîţu.”Florin Cîţu a dinamitat conştient şi perfect responsabil această coaliţie”, a susţinut Barna.

Tot  astăzi, reprezentanţii USR PLUS sunt aşteptaţi la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis invitându-i să discute în contextul crizei guvernamentale.

Barna a precizat că reprezentanţii USR PLUS vor participa la consultările cu şeful statului, dar a subliniat că actuala criză politică poate fi soluţionată prin schimbarea premierului Florin Cîţu.

„Mesajul şi mandatul este unul foarte clar şi neechivoc: un nou premier în cel mai scurt timp. Putem continua să facem reformele şi România poate să meargă mai departe în această coaliţie, despre care noi credem că este singura care poate să guverneze România în acest moment. O coaliţie USR PLUS – PNL – UDMR; un nou premier. Lucrurile se pot închide în câteva zile”, a afirmat Barna, la Palatul Parlamentului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*