Croitoru nu e trist, nici fericit după remiza de la Arad, dar are o observație despre starea gazonului: „Nu se ridică la nivelul minunăției de stadion…”

FC Botoșani și-a întrerupt seria de patru succese la rând după remiza (0-0) de la Arad. Moldovenii sperau să profite de absențele arădenilor, dar și de forma sportivă mai bună, dar nu prins o seară prea bună. Keyta a fost cel mai periculos om al botoșănenilor, însă finalizările sale ori au ocolit buturile arădenilor, ori Balauru a răspuns prezent.

Cu siguranță, Marius Croitoru și-ar fi dorit mai mult de la confruntarea de pe „Francisc Neuman”, dar la final s-a resemnat cu rezultatul alb. „A fost un meci anost, urât pentru privitori, inclusiv datorită stării gazonului și a mizei. Ei își doreau să câștige, noi la fel, dar, din păcate,  în fotbal sunt și seri dintre acestea. Nu pot să spun că sunt trist, nu pot să spun că sunt fericit, este un punct muncit. UTA a avut, într-adevăr două ocazii mari, am avut și noi tot cam atâtea, nu am văzut un joc cursiv, dinamic, care să-mi placă. Dar, am luat un punct și mergem mai departe. Trec etapele, avem aceeași distanță față de echipele din play-out, ceea ce înseamnă că încă rezistăm, suntem acolo și suntem bine. Important e să ne refacem cât mai repede după această deplasare lungă pentru că ne așteaptă o dublă de foc cu FCSB și cu CS U Craiova. Deocamdată, ne gândim la meciul cu liderul, pe care ne dorim să îl câștigăm pentru a mai face încă un pas spre obiectivul nostru”, a spus antrenorul Botoșaniului după meciul de la Arad.

Fostul mijlocaș a detailat și aspectul legat de starea gazonului de la Arad, care – din nou – a fost modestă, în special în repriza secundă. Totodată, Croitoru a explicat și de ce terenul din Botoșani este uneori înghețat, așa cum s-a întâmplat la meciul de Cupă CS U Craiova.  „Sunt probleme cu terenul, e păcat de minunăția aceasta de stadion. Ar fi meritat și stadionul și echipa un gazon mai bun. Din punctul meu de vedere, acest teren nu se poate ridica la nivelul a ceea ce înseamnă acest stadion. La Botoșani încălzirea funcționează, dar este la 15-20 de centimetri sub pământ, iar când afară sunt minus 15 grade este greu să facă față.  La început, gazonul este acoperit cu acea prelată, se prezintă bine și pe urmă încălzirea nu face față la 15 centimetri sub pământ ca să se ridice la nivelul temperaturii cu minus care este afară”, a mai afirmat „principalul” teamului din nordul Moldovei.

După 24 de runde, FC Botoșani a acumulat 37 de puncte, la fel ca și Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă cu care împarte locul 4 în Liga 1. Primele formații aflate în afara play-offului sunt FC Argeș și UTA, ambele cu câte 30 de puncte. Clinceniul e între ele cu 35 de puncte.

0
0

Articolul Croitoru nu e trist, nici fericit după remiza de la Arad, dar are o observație despre starea gazonului: „Nu se ridică la nivelul minunăției de stadion…” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*