Croitoru și-a descărcat nervii pe arbitri după eșecul cu UTA: „Eu trebuie să plătesc pentru greșelile mele, nu pentru greșelile lor…După care mă mai și lipesc la eurogoluri”

După un start de campionat sub așteptări, Botoșaniul părea să-și revină după succesul de la Mediaș, însă UTA s-a dovedit o nucă tare pentru moldoveni. Aceștia au pierdut avantajul minim avut la pauză și au cedat cu 3-2 în fața „roș-albilor”.

La final, Marius Croitoru a fost foc și pară pe arbitri, în special pe tușierul Sebastian Gheorghe și pe „centralul” Horațiu Feșnic. „Nu ai ce căuta la Liga 1 dacă nu vezi că patru jucători sunt în offside. Nu vă supărați pe mine, dă fault care nu e, jucătorul își face preluare spre aut și mingea se duce în față…și el dă fault. E prea mult, nu se poate, se joacă prea ușor cu noi, ei spun că și ei plătesc dacă greșesc. Da, tu plătești pentru greșelile tale, problema e că noi plătim pentru greșelile lui…Ei asta nu înțeleg, marii arbitri din România. Trebuie să înțeleagă că ei, dacă plătesc, plătesc pentru greșelile lor, nu noi trebuie să plătim…Noi plătim pentru greșelile noastre, dar știți care e problema? Eu plătesc, el nu plătește. El când greșește, plătesc eu. Prea puțin mă interesează ce se întâmplă cu el. Pe mine mă interesează ce se întâmplă cu mine, cu viața mea, cu viața familiei mele, cu echipa. El e pus aici să arbitreze, eu nu pot să cred că nu vezi patru jucători în offside, nu pot, mi-e greu să cred. Nu am cum, nu vă supărați pe mine. Mai purtăm și ecusoane și ce mai purtăm noi în piept. Păi să nu mai purtăm, să le rupem și să ne lăsam, dacă nu văd patru jucători în offside. Sau să dau fault când mingea se duce în față respinsă de jucătorul meu. Clar, eu joc mingea și tu dai fault. Cât să mai suportăm și noi? Suntem antrenori, avem și noi o viață, scurtă, lungă, nu știu, dar cât să mai sportăm? De ce sunt eu dator să suport, să plătesc pentru greșeala altuia? De ce?”, a fost declarația acidă a antrenorului celor de la FC Botoșani, sub forma a mai multor întrebări retorice.

Chiar la faza golului de 2-2,  Croitoru a fost trimis în tribună de Horațiu Feșnic. „M-a eliminat pentru că a zis că am părăsit spațiul tehnic, că i-am spus în timpul jocului că nu e fault și uite ce se întâmplă. E o greșeală urmată de altă greșeală. Nu vezi patru jucători în offside. Și atunci ce trebuie să fac eu? Ce vreți să mai fac?”, a mai explicat fostul mijlocaș.

Întrebat dacă ar fi oportună introducerea VAR-ului și în Liga 1, tehnicianul Botoșaniului a adăugat: „VAR-ul? Varul e pe teren, e nestins. Lăsați-mă cu VAR-ul că sunt sătul de VAR. Îl vedem la televizor și atâta, suntem mințiți în continuare, încă suportăm și trebuie să plătim pentru greșelile altora. Am beneficiat de două penalty-uri, înseamnă că au fost, dar cum să nu vezi patru jucători în offside? Nu știu sigur dacă au fost, că nu am văzut, dar mi-a zis cineva că a fost offside la patru jucători. Nu poți, e prea mult, credeți-mă. La Sibiu, îmi dă un penalty contra, care era cădere de calciu, credeți-mă. E prea mult, nu zic cu mine, departe de mine să am în cap scenarii dinastea, dar sunt prea multe greșeli împotriva tutror echipelor, nu numai împotriva mea. Se adună prea multe, își bat joc de munca unor oameni. Eu îi înțeleg că sunt oameni, toată lumea greșim, dar hai să punem VAR-ul, să reparăm. Ce omul greșește, hai să reparăm. Să vină mașina, televizorul, să repare, nici asta nu vrem? Din punctul meu de vedere nu se vrea”, mai susține Croitoru.

În cele din urmă, „principalul” formației din nordul Moldovei a vorbit și despre meci, însă nu foarte mult. „Am avut o primă repriză super, a fost o primă repriză incredibilă din partea echipei mele. Am revenit de la 0-1, practic în afară de gol, nu știu dacă au mai ajuns la poarta noastră. Dar, în a doua repriză, în minutul 47 îi bagi în joc. E și normal că după aia ne-am pierdut un pic reperele pentru că era acea dorință de a reveni. După care mă lipesc la eurogoluri…”, a mai spus Marius Croitoru referindu-se la execuția de kinogramă a lui Vlad Morar de la golul de 2-3.

Botoșaniul are de integrat ultimele achiziții, câțiva fotbaliști străini. „Jucătorii nou veniți au nevoie de acomodare, au nevoie de timp, mai aștept să mai vină în această perioadă. Vedem ce o fi, dar degeaba ne pregătim, dacă atunci când ajungem la examenul final… Pentru că pe oameni nu-i interesează cum ne pregătim sau ce facem noi la antrenamente, îi interesează doar ce văd în această oră și jumătate, practic ăsta este examenul nostru, al lor și al meu. Din păcate, astăzi nu am putut să-i răsplătim pe suporterii noștri, pe toți cei care iubesc Botoșaniul, dar băieții au încercat și au dat totul. Păcat că meciurile, sau istoria unui meci se scrie cu ajutorul altor oameni care ar trebui, din punctul meu de vedere, să nici nu-i simți”, a încheiat Croitoru.

Botoșaniul a părăsit zona play-off și joacă pe terenul celor de la FCSB în runda cu numărul 10 a Casa Liga 1.

0
0

Articolul Croitoru și-a descărcat nervii pe arbitri după eșecul cu UTA: „Eu trebuie să plătesc pentru greșelile mele, nu pentru greșelile lor…După care mă mai și lipesc la eurogoluri” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*