CS Afumați s-a luptat de la egal la egal cu CS U Craiova: „Așa trebuie să jucăm și în campionat”

CS Afumați a disputat marți seară, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, meciul din optimile de finală ale Cupei României, împotriva formației CS U Craiova.

Ilfovenii au pus mari probleme echipei din primul eșalon și s-au luptat de la egal la egal cu elevii lui Devis Mangia. Mai mult decât atât, Afumați a deschis rapid scorul, în minutul 10, prin reușita lui Burlacu care și-a dus echipa în avantaj la vestiare.

În partea secundă a jocului, Gustavo a introdus mingea în poarta ilfovenilor din poziție neregulamentară, dar arbitrul a validat golul și cele două formații au intrat în prelungiri. Vlada și-a readus echipa în avantaj în minutul 92 și a readus totodată și speranța în tabăra ilfoveană.

Oltenii au reșit să egaleze pentru a doua oară în acest meci, prin reușita lui Băluță din minutul 101, iar după doar patru minute, același jucător a punctat din nou și a închis jocul la scorul de 3-2 pentru CS U Craiova.

Astfel, CS Afumați se oprește pentru al doilea an la rând în optimile de finală, dar iese cu capul sus din această competiție, după jocul bun prestat.

Marian Vlada, marcatorul golului secund pentru Afumați, a vorbit după această partidă și s-a declarat încântat de prestația echipei sale și speră ca această să continue așa și în campionat.

„Am fost acolo unde a trebuit la gol. Ne bucurăm că am reușit să rezistăm în acest fel și să facem o bucurie suporterilor din Afumați. Eu zic că suntem o echipă bună pentru Liga a II-a. S-a vazut experiența, nu neapărat că au jucători mai buni. Am dat o replică bună, de arbitraj nu avem cum să discutăm noi. Important este ca noi să prestăm și în campionat jocul pe care l-am prestat în seara aceasta și putem să sperăm la primele trei locuri din Liga a II-a”, a spus Marian Vlada la Digi Sport.

CS Afumaţi – CS ‘U’ Craiova 2-3 (Burlacu ’10, Vlada ’92 / Gustavo ’66, Băluță ’101, ’105)

CS Afumați: A. Marinescu – Onea, Robicek, Patriche , Perju – Vl. Tudorache – R. Avram, V. Olariu, M. Dedu, D. Burlacu – Buduroi
Rezerve: Obretin – Buzea, Alin Zaharia, Ispir, Al. Mitu, M. Vlada, M. Manole
Antrenor: Vasile Neagu

CS U Craiova: Mitrovici – Dimitrov, Spahija, Kelici Briceag – Gustavo, Zlatinski, R. Popa, Screciu – Băluță, M. Roman II
Rezerve: Calancea – Bancu, Mateiu, Bărbuţ, A. Burlacu, Al. Popescu, Martici
Antrenor: Devis Mangia

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*