CS Dinamo Bucureşti a învins-o pe CS Minaur Baia Mare cu scorul de 36-25 (19-13)

CS Dinamo Bucureşti a învins-o pe CS Minaur Baia Mare cu scorul de 36-25 (19-13), vineri, în Sala Dinamo, într-un meci în etapa a doua a Ligii Naţionale de handbal masculin. 

Handbaliştii lui Eliodor Voica au preluat iniţiativa încă din start. Emoţii le-a dat doar accidentarea lui Ionuţ Irimuş, care s-a lovit de bară şi a părăsit terenul pentru câteva minute. Dinamovistul a revenit însă în poartă, iar alb-roşiii au continuat să controleze jocul şi au intrat la pauză cu un avans de 6 goluri, 19-13. În repriza secundă, băimărenii nu au reuşit să se mai apropie de bucureşteni, care au câştigat în final cu 36-25.

„Am tratat meciul foarte serios și asta s-a văzut și pe tabelă” a declarat la final Ionuț Irimuș. „Fiecare echipă care joacă împotriva lui Dinamo se motivează foarte bine. Minaur a făcut niște transferuri foarte bune în această vară. Ne-am dorit să câștigăm meciul ușor. Rezultatul dovedește acest lucru, dar eu nu cred că a fost un meci atât de simplu pentru noi” a completat Marius Mocanu

Pentru Dinamo au marcat Gaiducenko 5 goluri, Mocanu 5, Allahkaram Esteki 5, Descat 4, Şandru 4, Boskovic 3, Komogorov 3, Bera 3, Gavriloaia 2, Sajad Esteki 1, Mousavi 1. Principalii marcatori ai oaspeţilor au fost Cabut 4, Ragot (ec-Dinamo) 4, Marta 4, Sabou 4.

Sâmbătă vor avea loc partidele:
CSA Steaua Bucureşti – CSU Suceava, ora 11:00,
AHC Potaissa Turda – HC Odorhei, ora 16,00
CS Politehnica Iaşi – AHC Dunărea Călăraşi, ora 17,00

Duminică se vor juca partidele:
SCM Politehnica Timişoara – HC Vaslui, ora 18,00
CSM Focşani 2007 – CSM Făgăraş, ora 18,30

Luni este programat meciul
CSM Bucureşti – AHC Dobrogea Sud, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

Sursa: digisport.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*