CS Floreşti a câştigat, “în deplasare”, meciul cu “U” Cluj 2 disputat pe teren propriu

Etapa a 14-a a Ligii a IV-a, penultima a turului, a debutat vineri după-amiază, cu meciul dintre CS Floreşti şi “U” Cluj 2.

Elevii lui Călin Budişan s-au impus cu 2-0, într-o partidă care s-a desfăşurat pe terenul din Floreşti, deşi “U” Cluj 2 era considerată gazdă.

Cele două echipe s-au înţeles pentru ca jocul să se dispute în comuna de la marginea Clujului, iar partida nu a fost deloc săracă în ocazii de poartă. Atât floreştenii, cât şi “şepcile roşii” au trecut pe lângă deschiderea scorului, cei care au marcat până la urmă fiind jucătorii echipei de pe podium, Dîrjan punctând pentru 1-0 în minutul 61.

Imediat, elevii lui Călin Sălăgean au trecut pe lângă egalare, “U”-iştii ratând două ocazii mari, trimiţând inclusiv mingea în bară, Claudiu Rus liniştind meciul mai apoi după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Acest succes le-a fost dedicat de către jucătorii Floreştiului colegilor Alex Corpodean şi Ciprian Roman, care şi-au sărbătorit, vineri, ziua de naştere.

“A fost un meci frumos, în care s-a jucat fotbal. Atât noi, cât şi cei de la Universitatea am avut ocazii de poartă, am ratat amândouă echipele, dar am jucat mai bine decât ei. Am fost mulţumit de joc, de mult nu am mai fost aşa de mulţumit”, a spus antrenorul floreştenilor, Călin Budişan.

“Jocul a fost echilibrat mai bine de o oră, cu ocazii la ambele porţi, dar apoi am făcut noi o gafă, am dat pe lângă minge în careu şi ei au deschis scorul. Am avut apoi două ocazii mari, o bară şi una singur cu portarul, dar apoi le-au dat lor penalty şi, chiar dacă am mai avut şanse de gol nu am reuşit să mai revenim”, a declarat şi antrenorul clujenilor, Călin Sălăgean.

Cu această victorie, floreştenii au trei puncte peste Olimpia Gherla în clasament şi aşteaptă un pas greşit al acesteia în meciul de sâmbătă, cu CSM Câmpia Turzii.

CS Floreşti

Au mai intrat: Roman, Rus Cl., Nuţ, Someşan, Toader. Antrenor: Călin Budişan

“U” Cluj 2

Au mai intrat: Berindea, Pintea, Lazăr, Bâră. Antrenor: Călin Sălăgean

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*