CS Floreşti-CSM Câmpia Turzii, finala Cupei pe judeţ. Câştigătoarea va juca în faza naţională a Cupei României, în august

foto: turdanews.net

CS Floreşti şi CSM Câmpia Turzii şi-au câştigat clar meciurile din semifinalele Cupei României, faza judeţeană.

Cele două echipe se vor întâlni în marea finală din 3 iunie, iar câştigătoarea va juca automat în primul tur al Cupei României, faza naţională, care va debuta la începutul lunii august.

CSM Câmpia Turzii a avut emoţii doar o oră cu Sporting Apahida. După o primă repriză în care spectacolul a lipsit, „sârmarii” au deschis scorul după pauză prin Nemeş, fostul jucător al Triteniului. De acolo, Câmpia a avut un meci uşor şi, după ce au lovit de două ori bara, jucătorii lui Valentin Şandru au mai înscris de încă două ori, ambele reuşite aparţinându-i lui Dan Ştefan. S-a terminat 3-0 pentru Câmpia, care speră să-i ia faţa Apahidei şi în lupta pentru locul patru în clasament, acolo unde Sporting este favorită, având două puncte mai puţin, dar şi un meci în minus.

Floreştii nu au avut emoţii pe terenul divizionarei a cincea, Progresul Boian, acolo unde au câştigat cu 4-0. Diferenţa de valoare şi de pregătire fizică a făcut diferenţa, dar şi hattrick-ul lui Paul Dîrjan. Pintea, care a dat etapa trecută un hattrick, a înscris şi în acest joc, iar Floreştiul a mers fără mari probleme în finală, după o victorie cu surpriza plăcută a Cupei, formaţia din Boian.

Restanţa Apahidei cu Olimpia Gherla se va juca mâine seară, la Gherla.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*