CS Sporting Roșiori 2008, victorie în primul amical! Cu Plosca au înscris trei jucători noi

sporting rosiori 1După ce la sfârșitul săptămânii trecute roșiorenii au jucat un meci școală între jucătorii vechi și cei noi, la sfârșitul acestei săptămâni au disputat primul meci de verificare din perioada precompetiţională. Formaţia pregătită de Alexandru Gheorghe a învins pe ACS Astra Plosca, echipa care ocupă poziția secundă în Liga a IV-a Teleorman cu scorul de 5 la 1. Victoria a fost realizată în partea a doua a meciului, după ce la pauza dintre reprize tabela de marcaj indica scorul de 1 la 1. Golurile echipei din Liga a III-a au fost marcate de trei jucători noi.

Cei care au condus primii au fost cei de la Plosca, antrenorul-jucător Marius Laurențiu Lăcoviște a deschis scorul. Egalitatea a fost restabilită în ultimul minut al primului mitan după golul marcat de către noul jucător al roșiorenilor, Nicușor Mihai Voicu(foto – cu nr. 5). Originar din Roșiorii de Vede, Voicu a jucat ultima dată chiar la echipa comunei Plosca și este născut în anul 1996. Acesta din urmă și-a adus echipa în avantaj după primul sfert de oră al reprizei secunde, punctând pentru 2 la 1. Pentru scorul de 3 la 1 și 4 la 1 a marcat tot un jucător nou, Daniel Târnăcop, venit de la colega de serie a roșiorenilor SC Popești-Leordeni, fundașul stânga este născut în anul 1997. Ecartul de goluri a fost mărit de către Robert Mohora(foto – cu nr. 6) care a înscris în minutul 90 pentru 5 la 1, fiind și scorul final al partidei. Acesta din urmă este un junior născut în anul 2000 și este venit în probe de la ACS Luceafărul Drobeta Turnu Severin, club de juniori angrenat în Campionatul Național U19 și U17.

Această confruntare s-a disputat pe Stadionul Comunal din localitatea Scrioaștea unde gazonul s-a prezentat în condiţii destul de bune ținând cont de această perioadă a anului și de faptul că în noaptea dinaintea meciului a plouat intens.

Primul unsprezece al celor de la Sporting Roșiori a fost următorul: BUȘCĂ(cpt.) – URÎTU, MITRULEASA(junior – ultima dată la Metalul Peretu), DOBRE(ultima dată la Astra Plosca), TÂRNĂCOP(de la SC Popești-Leordeni) – VELICA, DAVID – TONCA, VOICU M., CERCEL – BRÎNCEANU. În partea a doua a meciului au evoluat toți jucătorii veniți în probe, buturile porții au fost apărate de către Horia Ciobanu(foto – în verde), un portar de perspectivă născut în anul 2000. Cel din urmă a fost legitimat ultima dată la divizionara secundă CS Balotești. Din vechea gardă au fost menajați Cătălin Voicu, Ionel Lătea și Dănuț Ivănică, după ce au suferit ușoare accidentări.

CS Atletic Bradu este următorul adversar al roșiorenilor în cel de-al doilea meci de verificare din această iarnă. Partida este programată în deplasare în localitatea argeșeană Bradu, sâmbătă, 10 februarie, cu începere de la ora 13:00.

sporting rosiori 2

sporting rosiori 3

sporting rosiori 4sporting rosiori 5sporting rosiori 6sporting rosiori 7sporting rosiori 8sporting rosiori 9

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*