CS Timișul Șag – AS FC Bazoșu Vechi 2-1 în uvertura etapei a X-a din Divizia D Timiș

Fruntașa ligii a patra timișene s-a reabilitat după precedentul meci pierdut acasă cu 1-4 prin a învinge astăzi pentru a cincea oară la limită în noul campionat, însă abia după ce a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri în urma primei ore de joc disputate în compania vizitatorilor nou-promovați de la AS FC Bazoșu Vechi, în uvertura rundei a X-a din Divizia D Timiș.

CS Timişul Şag – AS FC Bazoşu Vechi s-a încheiat 2-1 după o primă repriză albă, în care oaspeţii au fost mai curajoşi iar fazele de poartă au lipsit, singura ocazie notabilă consemnându-se în minutul 25, când vizitatorii nou-promovați au trimis mingea în transversală.

Liderul s-a trezit în mitanul secund iar în minutul 60 Brian Filimon a fost faultat în careu şi arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri, transformată cu siguranţă de Cristian Gălan, care a deschis scorul, după ce în urmă cu o etapă rata o lovitură de pedeapsă la Dudeştii Vechi, la 0-0. Iar în minutul 74 şutul lui Denis Bud din careul mare a fost respins de portarul oaspeţilor în faţă şi Trifu a dublat avantajul echipei sale, pe fază fiind: 2-0.

Oaspeţii au redus din diferenţă în prelungiri (minutul 90+4), prin Eugen Pistriţu: 2-1. Învingătoare de 5 ori la zero, CS Timișul a repurtat astfel și al patrulea succes cu un gol încasat, pe când nou-promovații din Bazoș sunt la al doilea eșec succesiv din tot atâtea înfrângeri în deplasare de la sosirea în ”D”.

Antrenorul Sorin Gheju a folosit următorii jucători: Paul Burtic – Cristian Gălan, Ciprian Sturz, Marius Horţ, Narcis Damian, Brian Filimon, Denis Radu, Adrian Butura (min. 75, Michel Rosenblum), Patrian Trifu (min. 80, Sorin Gheju), Gheorghe Costescu.

Pe bancă: Eusebiu Holca. Au lipsit: Ciprian Palade şi Alex Postolache, plecaţi din ţară.

The post CS Timișul Șag – AS FC Bazoșu Vechi 2-1 în uvertura etapei a X-a din Divizia D Timiș appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*