CS Universitatea Alexandria a castigat cupa de iarna la fotbal feminin U 12

cupa de iarna cs universitatea alexandriaIn ultimul timp fotbalul feminin se dezvolta in judetul Teleorman. Astfel in week-endul recent incheiat, AJF Teleorman impreuna cu CS Universitatea Alexandria au organizat cu sprijinul Primariei Alexandria si ISJ Teleorman prima editie a Cupei de Iarna la fotbal feminin, categoria U 12.

La acest turneu au fost inscrise 6 echipe: Scoala Gimnaziala Poroschia, Scoala Gimnaziala Marzanesti, Scoala nr. 3 Zimnicea, AS Viitorul Zimnicea, AS Girls Team Branceni, CS Universitatea Alexandria. Echipele au fost repartizate in 2 grupe a cate 3 echipe. Dupa disputarea celor 6 jocuri din ambele grupe, echipele care au jucat in finala mare au fost CS Universitatea Alexandria(locul I) si Scoala nr. 3 Zimnicea( locul II). In jocul contand pentru locurile 3-4 s-au intalnit AS Viitorul Zimnicea(locul III) si AS Girls Team Branceni( locul IV) iar pentru locurile 5-6 s-au luptat fetele de la Scoala Gimnaziala Marzanesti(locul V) si Scoala Gimnaziala Poroschia(locul VI).
Rezulatele competitiei au fost urmatoarele:
In grupe:
CS Universitatea Alexandria – Scoala Gimnaziala Marzanesti 5-0
Scoala Gimnaziala Poroschia – AS Girls Team 0-2
AS Viitorul Zimnicea – Scoala Gimnaziala Marzanesti 1-0
Scoala nr 3 Zimnicea – Scoala Gimnaziala Poroschia 3-0
CS Universitatea Alexandria – AS Viitorul Zimnicea 4-0
AS Girls Team Branceni- Scoala nr 3 Zimnicea 0-1
Locurile 5-6
Scoala Gimnaziala Marzanesti – Scoala Gimnaziala Poroschia 1-0
Locurile 3-4
AS Viitorul Zimnicea – AS Girls Team Branceni 3-0
Locurile 1-2
CS Universitatea Alexandria – Scoala Gimnaziala nr 3 Zimnicea 4-0
La sfarsitul competitiei organizatorii au acordat tinerelor sportive cadouri iar cele mai talentate dintre ele au primit si unele premii speciale. Astfel au fost evidentiate urmatoarele sportive:
Mircea Madalina – Sc. Gimnaziala Marzanesti- cel mai bun portar
Soare Adriana -Sc. Nr 3 Zimnicea- cea mai buna jucatoare
Rizea Silviana – AS Viitorul Zimnicea – cea mai promitatoare jucatoare

Pana Eliza si Ivan Antonia – ambele CS Universitatea Alexandria – golgeter, cu cate 4 goluri
Tinerele sportive au avut prilejul ca in timpul competitiei sa le vada jucand intr- un meci demonstrativ pe componentele echipei de prima liga CS UNIVERSITATEA ALEXANDRIA.
„Cel mai imbucurator lucru este ca multe fete din judetul nostru sunt dornice sa practice acest sport care se dezvolta din ce in ce mai frumos aici. Sa nu uitam ca majoritatea componentelor echipei CS Universitatea Alexandria au fost descoperite in urma unor astfel de competitii organizate de AJF Teleorman. Sunt multe fete talentate la noi in judet si m-as bucura ca ele sa ajunga in viitor sa practice acest sport pentru a face performanta. Intentionam ca dupa acest turneu sa mai organizam si alte turnee pentru a mai descoperi alte fete astfel incat sa putem forma o grupa de fete, numai din judetul nostru. Tin sa felicit toti colegii de educatie fizica pentru implicarea lor in dezvoltarea fotbalului feminin si sper sa colaboram din ce in ce mai bine si in viitor”, ne-a spus Calin Pistolea, antrenor la Universitatea Alexandria.

cupa de iarna cs universitatea alexandria calin pistolea

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*