CS Universitatea se pregătește de un calendar mai încărcat în Divizia A la rugby

În urma deciziei Federaţiei Române de Rugby de a comasa eşaloanele doi şi trei (Divizia Naţională, respectiv Divizia A), CS Universitatea Arad va avea mai mulţi oponenţi din sezonul următor de ligă secundă.

Mai rămâne ca Federaţia şi echipele implicate în competiţie să cadă de acord asupra noului format, pentru care se vehiculează două opţiuni: una în care se formează două grupe urmate de play-off şi play-out (caz în care arădenii ar face parte din Grupa Centru-Nord alături de Poli Iaşi, CS Mănăştur Cluj-Napoca, CSŞ Gura Humorului, CSM Suceava şi Ştiinţa Petroşani) sau una în care toate cele 12 echipe vor juca tur-retur, pentru ca sezonul să se încheie cu semifinale şi finale.

Competiţia pentru echipele de ligă secundă va începe cu un campionat de rugby în 7, ce ar urma să se dispute în trei etape, programate pe 25 august, 1 septembrie şi 9 septembrie.

Vă reamintim că CS Universitatea Arad a încheiat sezonul 2017-2018 în liga secundă pe locul 7, penultimul din clasament.

0
0

Articolul CS Universitatea se pregătește de un calendar mai încărcat în Divizia A la rugby apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*