CSC Dumbrăvița stabilește din nou scorul etapei. Acum în deplasare, 0-5 la Caransebeș până în minutul 40. Telescu, gol de la 60 de metri

Enigmatică în pregătirile de vară, când ”n-a transpirat” programul jocurilor amicale și nici rezultatele înregistrate, gruparea de pe arena ”Ștefan Dobay” a dat acum de înțeles de ce secretomania, tăcând și făcând, strategie pentru un start lansat în Seria 8, profitând de oportunitatea de a întâlni două adversare mai slab cotate, în prima rundă acasă cu junii Fortunei, astăzi de la ora 17 pe ”Municipal” din Caransebeș cu o nou-promovată din ”D” Caraș-Severin: Progresul Ezeriş – CSC Dumbrăviţa 0-5 (0-5).

Victorie la pas obţinută de elevii pregătiţi de Sorin Bălu, înainte de termen, knock-out aplicat în numai 40 de minute de joc nou-promovaților din județul limitrof la sud.

Implicit, alb-verzii au stabilit pentru a doua oară scorul record al etapei în Seria 8, 3-0 în runda inaugurală, 0-5 astăzi, liderul păstrându-și fotoliul fruntaș, și nu oricum. Și urmează o săptămână cu două apariții pentru dumbrăvițeni, marți la Dudeștii Vechi în Cupa României, apoi acasă cu cei din Cermei, ulterior ieșirea la o altă nou-promovată, din Periam.

În partea secundă, modificările efectuate prin introducerea în joc a unor mai tineri componenți nu au mai asigurat randamentul din prima parte.

În care primul gol a fost unul antologic, de la 60 de metri, înscris cu un şut precis de Laurenţiu Telescu, care l-a văzut pe portarul gazdelor ieşit dintre buturi: 0-1 după 10 minute. Și avea să urmeze potopul…

Zece minute mai târziu, Costel Zurbagiu a dublat avantajul cu o lovitură de cap după o excelentă centrare primită de la Rus. Ca apoi Octavian Drăghici să reuşească o ”dublă” în minutele 29 şi 34. Ultimul gol, semnat de Andrei Mura cu cinci minute înainte de pauză…

Iar pe Progresul o așteaptă ieșirea la Ghiroda

Sorin Bălu a declarat: ”Un meci pe care l-am tratat cu maximă seriozitate. Îmi felicit băieţii pentru dinamica jocului şi pentru rezultat!”

Progresul Ezeriş: Birăescu – Ciurea, Zamfir (min. 16, Măruţă), Rimovecz, Musteţa, Takenori (min. 64, Secula), Drăgoi, Jula, Simion (min. 25, Corneanu), Rusneac (min. 64, Petruţ), Jivan (min. 71, Urlică).

Antrenor: Adrian Enăchescu.

Pe bancă: Chelu.

CSC Dumbrăviţa: Robert Miklos – Morariu, Telescu (cpt.), David (min. 57, Coroiu), Podină, Ştefan (min. 46, Soare), Zurbagiu (min. 46, Udrea), Rus, Mura, Drăghici.

Antrenor: Sorin Bălu.

Pe bancă: Smaranda – Jichici.

Au arbitrat: Marius Omuţ – Radu Pascu şi Kristian Toth (toţi trei din Satu Mare). Obsevator de arbitri Emil Arsa (Arad), delegat de joc Florin Oglindoiu (Drobeta Turnu Severin).

Rezultatele etapei a II-a în C8 și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

The post CSC Dumbrăvița stabilește din nou scorul etapei. Acum în deplasare, 0-5 la Caransebeș până în minutul 40. Telescu, gol de la 60 de metri appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*