CSM Lugoj a reușit două victorii într-o săptămână

Fotbaliștii de la Clubul Sportiv Municipal Lugoj au bifat două victorii săptămâna trecută, când au fost programate etapele șase și șapte din cadrul noului sezon competițional al Divizie D.
În primul joc, formația pregătită de profesorul Dafin Danciu și antrenorul-jucător Lucian Stoica, a dispus miercuri, 1 septembrie, în etapa a șasea (intermediară), în deplasare, de formația Progresul Gătaia, la scor de neprezentare, după ce la pauză a avut un avantaj de două goluri.

Gazdele și-au dat un autogol, urmat apoi de reușitele lui Filip Lakatoș și Denis Secoșan de la CSM Lugoj, care au închis calculele partidei.

Având avantajul de moral al unei partide câștigate pe terenul adversarilor, CSM Lugoj a plusat sâmbătă, 4 septembrie, de data aceasta în fieful propriu, pe Stadionul Tineretului, din Lugoj, unde a evoluat în compania oaspeților de la ASO Deta.

După o primă repriză cu două bări și o ratare din fața portarului, lugojenii au reușit să concretizeze abia în partea secundă. Balul a început în minutul 55, când Andrei Carabaș a marcat primul gol al partidei. Același jucător a semnat și următoarele două puncte de pe tabela de marcaj, ridicând scorul la 3-0, cu care s-a încheiat partida.

“Am controlat jocul de la un capăt la altul. Puteam să deschidem scorul, încă, din prima repriză, când ne-am creat ocazii foarte bune. În repriza a doua am continuat ofensiva și rezultatele au început să apară, după ce am făcut o serie de schimbări inspirate. Cel mai important aport l-a avut Andrei Carabaș, care a înscris toate cele trei goluri ale partidei. Mulțumesc jucătorilor pentru modul cum au evoluat și pentru atitudinea pozitivă și dăruirea din teren. De asemenea, mulțumesc suporterilor care au venit la stadion în număr mare și ne-au susținut, și îi așteptăm și la meciurile următoare”, a declarat antrenorul Lucian Stoica.

Pentru CSM Lugoj au jucat Cristian Toma, în poartă, Dorian Predescu, Miroslav Radak, Claudiu Ardelean, Giani Mihoc, Andrei Rațiu, Denis Secoșan, Alexandru Maier, Ilyassou, Lucian Stoica, Filip Lakatoș. Au mai intrat Robert Ardelean în locul lui Lakatoș, Cărăbaș în locul lui Stoica, Petre Anișoreac în locul lui Secoșan și Claudiu Roșie în locul lui Mihoc.

În următoarea partidă, Lugojul va întâlni pe CS Sînandrei Carani, în deplasare, partida fiind programată pentru sâmbătă, 11 septembrie.

În clasament conduce Pheonix Buziaș cu 21 de puncte, urmată de Flacăra Parța și CSM Lugoj, locurile doi și trei, la egalitate cu 16 puncte.

Articolul CSM Lugoj a reușit două victorii într-o săptămână apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*