CSM Lugoj a transferat un jucător african de la Ceahlăul Piatra Neamț! Aboubakar pleacă la Reșița

Fotbaliștii de la CSM Lugoj au obținut o victorie prețioasă în meciul disputat pe teren propriu cu formația din Comloșu Mare, echipă care obținut numai succese în primele patru etape din eșalonul patru.
Lugojenii au câștigat cu 1-0, golul fiind marcat de Aboubakar, în minutul 78, însă pentru fotbalistul african a fost ultimul joc la Lugoj, deoarece din această săptămână el va pleca până în iarnă în Liga a III-a, la CSM Reșița. În schimb, de aproape zece zile, la echipă a sosit un alt jucător de culoare, care a fost titular în meciul cu Comloșu Mare.

Îl cheamă Ilyassou, are 22 ani, joacă pe postul de mijlocaș stânga și a sosit la Lugoj de la Ceahlăul Piatra Neamț, echipă care se bate pentru promovarea în Divizia B.

Ilyassou a făcut un meci bun, el fiind cel care a centrat perfect pe șase metri, pentru Aboubakar, care a pus latul și a trimis mingea în poartă. Miercuri, 1 septembrie, va avea loc o etapă intermediară, în care CSM se deplasează la Gătaia.

Sâmbătă, 4 septembrie, elevii pregătiți de Lucian Stoica și profesorul Dafin Danciu vor primi vizita echipei CSO Deta, pe Stadionul Municipal, de la ora 11. În clasament, lugojenii ocupă poziția a șaptea, cu 10 puncte.

Articolul CSM Lugoj a transferat un jucător african de la Ceahlăul Piatra Neamț! Aboubakar pleacă la Reșița apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*