CSM Lugoj, cu 26 la start, inclusiv juniori, și în așteptarea altor măcar 3 achiziții. ”Duble” cu divizionare C

A treia clasată în ediția 2016-2017 a Seriei a IV-a din Liga 3 a început pregătirile de vară luni seară la ora 18, când 26 de jucători au răspuns prezent primului apel lansat de antrenorul principal Cosmin Petruescu, CSM Lugoj deschizând și de această dată ușa ”mânjilor” din pepiniera locală de la concitadina CSȘ.

Astfel, la primul antrenament au transpirat cot la cot cu majoritatea celor care au cățărat-o pe CSM Lugoj în luna mai pe podiumul seriei vestice în Liga 3 și Ștefoni, exponent al generației 1998, Stoian, născut în anul 1999, respectiv câte 2 juniori din generațiile 2000 și 2001, timișenii păstrându-și astfel bunul obicei de a perpetua strategia promovării treptate a celor mai promițătoare vlăstare locale la prima echipă.

De fapt, o parte dintre junii în cauză au efectuat și pregătirea de iarnă cu divizionarii C iar semnele sunt ceva mai bune în sensul în care este anunțată ivirea posibilității semnării unor contracte cu dublă legitimare pentru juniorii proveniți de la grupări gen CSȘ ori LPS, la formații din Liga 3.

În ceea ce privește piesele de rezistență ale efectivului ocupant al podiumului în seria vestică, la reunire s-a prezentat aproape tot lotul participant în campania precedentă, mai puțin cei care au luat drumul unor cluburi timișorene de Liga 2 sau tot din Seria a IV-a, și anume Lazea, trecut la ASU Politehnica, Horcea la nou-promovata Ripensia, iar Rus și Livan la ACS Poli II.

Capitolul sosiri va consemna completări de la același nivel valoric în zilele ce urmează, CSM Lugoj fiind momentan în discuții cu câțiva potențiali componenți, dintre care 2-3 sunt așteptați în pregătiri începând chiar de marți iar în cazul altor doi, liberi de contract, fiind vorba despre lichidarea aspectelor financiare la fostele grupări.

Lugojenii au totodată în vedere continuitatea în colectiv a fotbaliștilor care au dus la bun sfârșit pentru CSM ediția precedentă și se află la încheierea înțelegerii contractuale, pe de altă parte trasându-și și programul de pregătire, ce prevede în această săptămână câte două antrenamente pe zi marți, miercuri și vineri, cu intercalarea joi a vizitei medicale, dar și un prim joc de verificare sâmbătă, cu nou-promovata în ”D” FC Bazoș, pe malurile Timișului, de la 10 sau mai degrabă 10,30.

Apoi, de luni 24 iulie va demara cantonamentul pe plan local, până sâmbătă 5 august, cu câte două antrenamente pe zi, completarea fiind dată de ”dubla” din 29 iulie acasă și în 5 august la Jimbolia cu colega de eșalon CS Nuova Mama Mia, după care lugojenii vor mai apărea pe 9 august acasă cu cei din Ghiroda, în 12 acasă cu CSM Școlar Reșița – anunțați ca aspiranți la promovare din seria vestică, pe 16 returul la Ghiroda, în 19 acasă cu cei din Lipova iar pe 26 august acasă cu cei din Giarmata, cu condiția ca la vremea respectivă să nu înceapă campionatul Ligii 3.

 

The post CSM Lugoj, cu 26 la start, inclusiv juniori, și în așteptarea altor măcar 3 achiziții. ”Duble” cu divizionare C appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*