CSM Lugoj, din remiză în remiză: 1-1 (1-1) cu CS U Craiova II

După ce a remizat 2-2 în deplasarea cu răsturnări de situație la nou-promovata Șoimii Lipova, CSM Lugoj a încheiat la egalitate și în runda secundă a Seriei a IV-a din Liga 3, astăzi de la ora 17, pe teren propriu, în fața unei asistențe în creștere numerică față de media pe malurile Timișului din stagiunea trecută, 1-1 (1-1) cu echipa secundă a grupării de Liga 1 CS U Craiova.

Precum în ieșirea în județul vecin, unde Bogdan Bozian deschidea scorul în minutul 12 din lovitură de la 11 metri, lugojenii au înscris primii și pe căldura serii de vineri, prin fundașul central Eugen Miculescu, care a reluat de la 7 metri cu piciorul cornerul lui Bozian: 1-0 în minutul 18.

Nici de această dată avantajul timișenilor n-a rezistat însă foarte mult, săptămâna trecută fiind egalați de nou-promovați în minutul imediat următor, astăzi în urma primei jumătăți de oră a partidei de debut acasă în ediția 2017/8. Alexandru Popescu a scuturat plasa cu un stâng din unghi, la vinclu, craiovenii cu un impresionant staff tehnic și ambiții pe măsură răspunzând în minutul 30: 1-1.

Echilibru reliefând raportul general de forțe dintr-o serie vestică reunind un număr mai mare de echipe decât în sezonul trecut, campionat cu un număr sporit de runde, lung și imprevizibil.

Cu 3 noutăți în primul 11 față de deplasarea la cei din Lipova, schimbări din considerente tactice, și anume David Filip între buturi în locul lui Păduraru, respectiv Precupanu și Marta în locul lui Daniel Filip și Ciobanu, CSM Lugoj a intrat mai greu în joc dar a adunat în cele din urmă un număr consistent de acțiuni ofensive și oportunități de a înscrie, fără însă a semna întâia victorie stagională.

Craiovenii, care au încheiat deplasarea în inferioritate numerică, Enache fiind eliminat în prelungiri pentru o simulare ce i-a atras al doilea cartonaș galben, la aceeași fază văzând cartonașul roșu de pe banca oaspeților și Buzan, au fost vioara întâi în prima parte și ar fi putut da lovitura la Lugoj în urma unei reprize secunde controlate de amfitrioni.

Cosmin Petruescu

Cosmin Petruescu, antrenor principal al gazdelor, a semnalat că ”sunt mulțumit de atitudinea avută în ambele partide din debutul campionatului, dar din păcate încă suferim la capitolul omogenitate, fizică și tactică. Jucătorii transferați în această vară, de o valoare indiscutabilă, au sosit foarte târziu, lucru pe care l-am resimțit din plin în aceste prime două jocuri. Ne dorim să intrăm fără înfrângere în pauza forțată datorată numărului impar de echipe iar după aceea sunt convins că vom avea o altă exprimare!”

Despre remiza de la ora 17, Petruescu a spus că ”a fost un meci foarte disputat, în ciuda temperaturii ridicate. Un meci cu ritm, cu o primă repriză mai echilibrată, poate cu un plus de partea oaspeților, care s-au adaptat mai bine la condițiile de joc. Un joc cu a doua repriză controlată de noi ca posesie și număr de ocazii de gol. Dar în final trebuie să fim corecți și să recunoaștem că și Craiova putea da lovitura pe final în urma unui contraatac, trimițând în bara laterală. Un meci cu două goluri și foarte multe ocazii de poartă, un meci deschis oricărui rezultat și care confirmă spusele delegației adverse, dinaintea jocului, și anume că obiectivul echipei a doua a Craiovei este promovarea în Liga 2. Am întâlnit o echipă cu o calitate tehnică foarte bună, tânără și de perspectivă, mare parte dintre ei antrenându-se cu prima echipă”.

Exemple în acest sens, portarul Laurențiu Popescu, jucătorul meciului din punctul de vedere al tehnicianului timișenilor, fundașul central Hreniuc – căpitan de echipă, Trocan, care a jucat și în Liga 1 la CS Pandurii Lignitul, Buzan, marcatorul Alexandru Popovici și Robert Petre.

CSM Lugoj a acuzat astăzi câteva indisponibilități, și anume Radak, Mărmăneanu, Grega și Roșie, suspendat după cartonașul roșu încasat cu echipa a II-a a timișenilor la Periam.

*

CSM Lugoj: Filip – Precupanu, Miculescu, Fridrich, Marta, Olariu (46, Ciubotariu), Lazea, Cuedan (75, Daniel Filip), Velici, Bozian (85, Dobra), Szekely (62, Pădurariu).

Rezerve: Păduraru, Peptănuș, Ciobanu.

CS U Craiova SA 2 (antrenor principal: Corneliu Papură; secund Mugur Gușatu; cu portarii: Tiberiu Lung; delegat: Nicolae Ungureanu): Popescu – Borta, Ion, Hreniuc, Trocan – Iuga (68, Trancă), Enache, Buzan (74, Ivănescu), Frăsineanu (46, Constantin Vasile) – Alexandru Popescu (82, Gunie), Petre.

Rezerve: Bobonete, Chiriță.

CSM Lugoj va juca etapa viitoare la Ghiroda iar apoi acasă cu CSM Școlar Reșița, după care va sta în runda a V-a.

The post CSM Lugoj, din remiză în remiză: 1-1 (1-1) cu CS U Craiova II appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*