CSM Lugoj egalează dar nu rezistă ocupantei locului 3

Sportul încă mai rezistă cumva cu brio pe metereze, mijloc de săptămână cu înălțări la fileu în primul eșalon al voleiului intern, propunând a doua rundă a fazei play-off în grupa I valorică a elitei feminine Divizia A1. Iar precum în etapa inaugurală din weekend, și intermediara a oferit un joc în mai mult decât 3 seturi, de această dată la Lugoj: CSM – CSM Târgoviște 1:3.

Dâmbovițencele câștigau la finele săptămânii trecute cu 3:0 acasă la debutul în zona 1-6, trecând de băcăuance, iar ocupantele locului 3 au învins și miercuri de la ora 18:30 în sala sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj, pe seturi cu 19:25, 25:22, 17:25, 20:25, după 103 minute de joc efectiv.

Iar astfel, precum campioana CSM Volei-Alba Blaj, triumfătoare tot cu 3:1 și 3:0 în primele dintre cele 10 etape din play-off, CSM Târgoviște și-a trecut deja în cont 6 puncte în grupa 1-6. Învinsă de fiecare dată, cu 3:0 la București de către Dinamo și pe teren propriu cu 1:3, CSM Lugoj doar a egalat la seturi în partida de miercuri. 

Programată fiind a juca sâmbătă de la ora 17 la Bacău, în etapa a III-a, dacă sportul mai poate rezista asaltului din procesul incremental de strângere a șurubului. În restul rundei intermediare, defilare tot mai accentuată a băcăuancelor la Dunăre, Știința la 13, 18 și 23 pe seturi în dauna gazdei CSU Belor Galați, pe când campioana din Blaj s-a impus tot mai greu în fața lui Dinamo, la 19, 22 respectiv 24. 

Programul viitor și clasamentul la zi, pe coloana dreaptă.

The post CSM Lugoj egalează dar nu rezistă ocupantei locului 3 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*