CSM Lugoj începe campionatul! Două voleibaliste au fost depistate cu noul coronavirus

CSM Lugoj va evolua duminică în primul joc oficial după mai bine de şapte luni de pauză, debutul în noua ediţie de campionat, una organizată în condiţii speciale, urmând a fi cu Dinamo Bucureşti.-

CSm Lugoj a plecat spre Blaj, unde va participa la primul turneu din cadrul turului campionatului diviziei feminine de volei, alături de CSM Volei Alba Blaj (gazda turneului) şi CS Dinamo Bucureşti, două dintre cele trei mari favorite (alături de CSM Târgovişte) la câştigarea campionatului în acest sezon.

CSM Lugoj nu se va deplasa în efectiv complet la acest prim turneu, după ce una dintre componentele de bază a fost depistată cu noul coronavirus, la testarea obligatorie ce trebuie efectuată înainte de competiţie. Este vorba despre sârboaica Katarina Canak, jucătoare pe poziţia de centru. Alături de aceasta a mai fost depistată şi o junioară care face parte din lotul lărgit, dar care nu s-a pregătit cu echipa de senioare. Oficialii clubului au precizat că şi Katarina a lipsit de la ultimele zile de pregătire, fiind izolată încă de la primele simptome.

Toţi ceilalţi componenţi ai lotului, dar şi ai staff-ului tehnic au teste negative, astfel că sunt apţi pentru competiţie.

Programul turneului va fi următorul:

31 octombrie, ora 14,00: CSM Volei Alba Blaj – Dinamo București, jocul urmând a fi transmis în direct pe TVR 3; 1 noiembrie, ora 18,00: CS Dinamo București – CSM Lugoj; 2 noiembrie, ora 18,00: CSM Volei Alba Blaj – CSM Lugoj.

Toate meciurile vor fi transmise on-line, CSM Lugoj urmând să le preia, în măsura posibilităţilor, pe pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/CSM-Lugoj-volei.

Înainte de acest turneu, Rotary Club Lugoj a donat un rând de echipament de joc echipei lugojene, parte a unui proiect început anul trecut de preşedintele de atunci Dănuţ Cliciovan şi continuat acum de preşedintele în exerciţiu, Mihaela Nagy.

Articolul CSM Lugoj începe campionatul! Două voleibaliste au fost depistate cu noul coronavirus apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*