CSM Lugoj înființează o echipă de fete

Lugojul se aliniază trendului actual din fotbal și va testa o extindere spre zona feminină.
În acest sens, Clubul Sportiv Municipal Lugoj a anunțat că a demarat formarea unei grupe de fotbal pentru fete.

Deocamdată nu există o estimare a doritoarelor din municipiul nostru pentru sportul rege, dar prin această acțiune clubul lugojean va putea verifica nivelul de atractivitate pentru fotbal în rândul tinerelor fete.

“Fotbalul feminin este în plină dezvoltare în toată lumea și vrem să vedem la ce nivel suntem noi. În plus, prin secția de fotbal feminin, clubul nostru va putea beneficia de sprijinul FRF. Pentru prima etapă de formare ne-am gândit la un lot de 15 sportive. Pentru a putea începe activitatea de pregătire trebuie să avem o grupă de minim 10 jucătoare. Vârsta mini­mă este de 6,7 ani. În mai vom putea avea o imagine de ansamblu vizavi de această încercare de a crea o secție feminină și la Lugoj”, a explicat Sorin Micșa, coordonatorul centrului de copii și juniori de la CSM Lugoj.

Activitatea fotbalistică la nivel de copii, din cadrul CSM Lugoj este în creștere.

De la începutul anului, de când a luat ființă noul centru, numărul de copii care s-au adresat CSM Lugoj pentru practicarea fotbalului a crescut de la 68 de solicitări, în ianuarie, la peste 100 în prezent.

Tinerii fotbaliști au fost deja angrenați în peste 50 de meciuri, participând la mai multe turnee, unde au obținut rezultate promițătoare.

Articolul CSM Lugoj înființează o echipă de fete apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*