CSM Lugoj, învinsă la Peciu Nou! Phoenix Buziaș, victorie cu 10-0 pe terenul de la Mașloc, în Divizia D la fotbal

Asociația Județeană de Fotbal Timiș a programat sâmbătă, 21 august, etapa cu numărul patru în campionatul Diviziei D. CSM Lugoj, neînvinsă după primele trei runde, s-a deplasat la Peciu Nou, pentru întâlnirea cu echipa gazdă.
Din păcate, elevii antrenorilor Dafin Danciu și Lucian Stoica au trebuit să se recunoască învinși în final, deși au condus ostilitățile mult timp.

CSM a deschis scorul în minutul 18 prin Adrian Raţiu și a condus până în minutul 70.

După doar 10 minute,  Radak, marcator în runda anterioară, a avut ghinion trimițându-și mingea în propria poartă.

Meciul s-a încheiat 2-1, astfel că lugojenii rămân cu cele 7 puncte strânse în primele trei etape, golaveraj 8-3 și poziția a șaptea în clasament.

Cealaltă reprezentantă a estului județului, Phoenix Buziaș a făcut instrucție cu fotbaliștii de la Mașloc.

Echipa din orașul – stațiune s-a impus în această deplasare cu scorul de 10 – 0, la pauză 8-0.  Au marcat Dan Silaghi – 3 goluri, Beniamin Dobra – 2 goluri, Valentin Grigore – 2 goluri, Cătălin Horcea, Caius Marta şi Florin Nanu.

Phoenix Buziaș este pe primul loc cu punctaj maxim – 12 puncte și un golaveraj de 29-0, având o medie de peste 7goluri pe meci.

Etapa viitoare,  28 august, CSM Lugoj întâlnește Comloșu Mare, pe Stadionul Municipal.

Meciul începe la ora 11. Oaspeții au acumulat maximul de de puncte și ocupă poziția a doua în clasament.

Liderul Phoenix Buziaș va juca tot pe teren propriu și tot de la ora 11cu fosta divizionară C – Millenium Giarmata, formație aflată pe locul 8.

Articolul CSM Lugoj, învinsă la Peciu Nou! Phoenix Buziaș, victorie cu 10-0 pe terenul de la Mașloc, în Divizia D la fotbal apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*