CSM Lugoj joacă în Europa într-o destinație exotică: Gran Canaria! Până atunci, primul turneu acasă la finalul acestei săptămâni

Din cauza situației pandemice, ediția de anul acesta a CEV Cha­llenge Cup 2020/2021 se va disputa într-un format special, echipele din optimi urmând să se întâl­neas­că, în funcție de împerecheri, într-un turneu de patru echipe, pe terenul uneia dintre competitoare.
CSM Lugoj se află pe partea de tablou cu THY Turkish Airlines Istanbul, Vandeouvre Nancy și CV Gran Canaria. Jo­cu­rile se vor desfășura într-o sin­gură manșă, optimile de finală fiind: CSM Lugoj – THY Turkish Airlines Istanbul (Turcia) și Vandeouvre Nancy (Franța) – CV Gran Canaria (Spania).

După cele două jocuri, învingătoarele se întâlnesc în sferturi, pentru calificarea în semifinale. În urma tragerii la sorți, efectuată de către Con­federația Europeană de Volei, turneul va a­vea loc în 14 – 16 decembrie, în Las Palmas de Gran Canaria, parte din Insulele Canare, în Oceanul Atlantic.

Până atunci însă, la finalul acestei săptămâni, CSM Lugoj găzduiește turneul III din cadrul turului Campionatului Național de Volei.

Din calitate de gazdă, CSM Lugoj va întâlni vineri, 20 noiembrie, de la ora 18,30, pe CSO Voluntari și du­mi­nică, 22 noiembrie pe CS Med­gi­dia, tot de la aceeași oră.

Sâmbătă, de la ora 18,30, se vor întâlni CSO Voluntari și CS Medgidia. Jocurile se vor desfășura fără spectatori, meciurile urmând să fie transmise live pe pagina de Facebook a echipei, CSM Lugoj-volei sau pe canalul de Youtube, Re­deș­teptarea Lugoj.

Echipa a ieșit din izolare, după ce aproape întreg lotul a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Articolul CSM Lugoj joacă în Europa într-o destinație exotică: Gran Canaria! Până atunci, primul turneu acasă la finalul acestei săptămâni apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*