CSM Lugoj, o nouă victorie pe teren propriu înaintea debutului campionatului

Echipa de fotbal seniori a Clubului Sportiv Municipal Lugoj a reușit duminică, 4 iulie, în prezența a circa 150-200 de spectatori să se impună pentru a treia oară consecutiv pe teren propriu, în cadrul partidelor de pregătire și verificare.
Fotbaliștii lugojeni au primit vizita celor de la Topolovățu Mare, fluierul de start fiind dat de la ora 19.

Gruparea gazdă, condusă de pe bancă de Dafin Danciu și Lucian Stocia a avut o primă repriză de dominare, în care a reușit să blocheze construcția ofensivă a oaspeților.

Lugojul a deschis scorul prin veteranul Lucian Stoica (antrenor-jucător), până la pauză diferența mărindu-se la două goluri în favoare CSM-ul după ce Alex Neagu a reușit, la rândul său, să trimită mingea în plasa porții adverse.

În partea a doua oaspeții au redus din diferență, dar lugojenii au mai marcat o dată prin Georgian Berzava, care a stabilit scorul final: 3-1. CSM Lugoj a trimis la lucru pe Bogdan Ursu în poartă, iar în teren pe Darian Predescu, Claudiu Ardelean, Virgil Sălăjan, Mihai Laver, Vasile Buciuta, Giorgian Berzava, Denis Vînătu, Denis Secoșan, Eduard Olaru, Gakou Aboubakar, Lucian Stoica, Andrei Rațiu, Cosmin Mihoc, Alexandru Neagu, Bogdan Bărbulescu, Mihai Pop, Robert Ardelean, Marcus Anișoreac, Ionuț Baraka, Dragoș Oprea.

În formația noastră a evoluat și juniorul de doar 16 ani Mihai Pop, adus de la Făget.

În partida următoare CSM Lugoj va juca tot pe teren propriu, adversari fiind puternica formație de liga a IV-a din Peciu Nou, cu ambiții de promovare, după ce anul acesta s-au luptat la accederea în eșalonul superior. Jocul se va disputa sâmbătă, 10 iulie, de la ora 10.

Ședința tehnică pentru stabilirea datei începerii noului sezon competițional va avea loc spre sfârșitul lunii, variantele de start luate în calcul fiind 1 sau 8 august.

Articolul CSM Lugoj, o nouă victorie pe teren propriu înaintea debutului campionatului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*