CSM Lugoj și-a creionat startul programului de pregătire! Cantonament în Serbia și multe jocuri de verificare

Echipa fanion a Lugojului, singura participantă din vestul țării în cupele europene, va relua pregătirile noului sezon la începutul lunii august.
Aproape toate voleibalistele din lotul CSM Lugoj se vor reuni la sala I.K. Ghermănescu, luni, 9 august, la ora 18.00, pentru startul perioadei de pregătire, care în prima parte se va derula pe plan local, cu antrenamente zilnice.

Nu vor fi la reunirea lotului din luna august sportivele convocate la loturile naționale pentru diverse competiții, iar aici se regăsesc Andreea Gemănariu (Petra) și Georgiana Popa la lotul de senioare al României, participant la Campionatul European, Andra Badiu Savu la lotul U18, care va participa în Mexic la Campionatul Mondial și bulgăroaica Petya Barakova, componentă a naționalei de senioare prezentă la Campionatul European.

Lugojencele au programat un cantonament la Kladovo, în Serbia, locul tradițional de pregătire al naționalei din țara vecină, care pune la dispoziție condiții excelente de pregătire și recuperare.

Perioada de pregătire centralizată va avea loc între 16 și 30 august, zile în care temperaturile din sala Ghermănescu, ce nu are climatizare, fac dificile antrenamentele la Lugoj.

Luna septembrie va fi dedicată turneelor și meciurilor de pregătire, până în acest moment fiind sigure două astfel de stagii, unul în Ungaria, la Békéscsaba, partener tradițional al Lugojului și bineînțeles Cupa CSM Lugoj, pe propriul teren.

Ambele turnee vor avea loc după jumătatea lunii septembrie, startul campionatului fiind stabilit pentru data de 9 octombrie.

Până la reunirea lotului, CSM Lugoj a definitivat formularele de înscriere și participare în CEV Challenge Cup, urmând să propună datele de disputare ale jocului din primul tur, cu VK Pirane Brusno din Slovacia, returul fiind programat pe propriul teren.

Articolul CSM Lugoj și-a creionat startul programului de pregătire! Cantonament în Serbia și multe jocuri de verificare apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*