CSM Ploieşti, două titluri naţionale la atletism în sală

Secția de atletism de la CSM Ploieşti (antrenori Augustin Iancu – coordonator, Robert Munteanu) a obținut două titluri de campioni naţionali de la prima competiţie importantă a acestui an: Finala Campionatului Național de seniori și U23 (tineret), desfăşurată, la sfârșitul săptămânii trecute, la Bucureşti, în Sala „Ioan Soter”.
Daniel Petre Rezmiveş a devenit din nou campion naţional al probei de 60 metri, câştigând atât calificările, cu 6.78 secunde, cât şi finala, cu 6.77 secunde. De menționat că sutimea de secundă cu care şi-a îmbunătăţit timpul în finală a fost extrem de importantă, în condiţiile în care a reuşit, astfel, să-și îndeplinească baremul de calificare la Campionatul European de Atletism de la Torun (Polonia, 5-7 martie 2021).
În proba de ştafetă 4×2 ture, Alexandru Geamănu, Mihai Vasiliu, Florin Nica şi Constantin Andonii au devenit campioni naţionali de seniori graţie unei performanţe foarte bune, ei reuşind să încheie cursa în 3:03.59 minute.
Ar mai fi de menționat timpul excelent realizat de Alexandru Geamănu în proba de 60 metri, 6.96 sec., care reprezintă un nou record personal al tânărului atlet şi care i-a asigurat locul 9 la seniori şi locul 7 la tineret, precum şi performanţa junioarei Teodorei Iancu la proba de săritura în înălţime, 1.60 metri, care i-a oferit locul 7 în competiţia senioarelor şi locul 5 în cea de la „U23”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*