CSM Slatina, mai aproape de Liga Naţională după victoria de la Oradea

CSM Slatina şi-a consolidat primul loc, care asigură promovarea directă în Liga Naţională. Handbalistele pregătite de Victorina Bora şi-au respectat statutul de favorite în jocul cu CSU Oradea, chiar dacă misiunea obţinerii punctelor puse în joc n-a fost deloc uşoară.

Gruparea slătineană a obţinut victoria la doar patru goluri diferenţă, scor 24-28, reușind astfel un succes preţios în atingerea obiectivului. Formaţia orădeană a avut un parcurs bun în retur, după ce în prima parte a sezonului nu acumulase niciun punct. Seria victoriilor a fost, însă, stopată de slătinence, care sunt de departe favorite la promovarea pe prima scenă a handbalului feminin.

CSU Reşiţa, următoarea adversară a slătinencelor

CSM Slatina va întâlni, în următorul joc, una dintre contracandidatele la promovare, CSU Reşiţa. Meciul se va desfăşura tocmai pe data de 2 aprilie, Divizia A urmând să fie întreruptă din cauza acţiunilor loturilor naţionale. În tur, CSM Slatina s-a impus de o manieră categorică contra formaţiei reşiţene, obţinând victoria la zece goluri diferenţă.

Cu 36 de puncte acumulate, CSM Slatina are un avans de şase puncte faţă de principalele urmăritoare CS Minaur Baia Mare şi CSU Reşiţa, diferenţă care este greu de crezut că mai poate fi pierdută.

 

Marcatoare: Diana Constantinescu (6 goluri), Monica Amoagdei (4 goluri), Iulia Andrei (un gol), Mihaela Popescu (4 goluri), geanina Drăghici (5 goluri), Carmen Veşcă (7 goluri), Ştefania Lazăr (un gol). 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*