CSȘ Bega la Campionatul Național de baschet U12 la Mangalia, Vest Activ și MP Sport la băieți iar ”Bega” la fete la Festivalul de BabyBaschet

Participare merituoasă a copiilor de la clubul CSȘ Bega Timișoara, secția de baschet, la Campionatul Național FRB al grupei de vârstă sub 12 ani de la Mangalia. Iar în această săptămână se derulează participarea micilor baschetbaliști tot pe plan național la ”Festivalul de BabyBaschet”, Timișoara fiind reprezentată de CS Vest Activ și CS MP Sport la categoria băieți, și CSȘ Bega la fete.

În perioada 17-23 iunie s-a desfășurat la Mangalia, așa cum suntem obișnuiți, Campionatul Național de Baschet la categoria U12. Noutatea în acest sezon este că echipele înscrise la grupa de vârstă sub 12 ani au obligativitatea de a înscrie formațiile în sezonul următor, 2018-2019, la categoria U13.

Singura echipă din județul Timiș prezentă în județul Constanța, de altfel din vestul țării cu excepția mai titratelor formații din Cluj și Oradea, a fost CSȘ Bega Timișoara, condusa de antrenorul Ciprian Prejban. În urma jocurilor disputate, echipa timișoreană a reușit o merituoasă plasare pe locul 9, din 36 de formații la start, cea mai bună clasare la această categorie în ultimii ani a vreunei echipe de pe Bega, viitorul sunând promițător pentru micii baschetbaliști.

 

 

The post CSȘ Bega la Campionatul Național de baschet U12 la Mangalia, Vest Activ și MP Sport la băieți iar ”Bega” la fete la Festivalul de BabyBaschet appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*