CSȘ Slatina smulge remiza suficientă cu ASA, Unirea ia locul 2 la Sânnicolau Mare

Deznodământul unuia dintre cele două turnee semifinale patrulater ale ediției din acest an în întrecerea juniorilor B1 a fost conturat în primul dintre cele două meciuri programate în runda finală de astăzi la Sânnicolau Mare, unde CSȘ Slatina a egalat după pauza partidei jucate de la ora 9 pe arena ”Gheorghe Biaș” cu AS FC ASA 2013 Târgu Mureș, asigurându-și astfel remiza suficientă pentru pătrunderea în finala națională.

Învingătoare în primele două apariții în semifinalul din județul Timiș, formația de pe malurile Oltului mai avea nevoie de un singur punct pentru a-și apropia calificarea în disputa cu trofeul pe masă, a cărei protagonistă era tocmai CS Unirea Sânnicolau Mare în edițiile din 2015 și 2016, bănățenii chiar și triumfând anul trecut, iar slătinenii au remizat 1-1 (0-1) cu târg-mureșenii, prin a egala cu o reușită la colțul scurt.

CS Unirea, care trecea vineri cu 3-2 de ASA și se înclina ieri celor din Slatina dintr-o lovitură de la 11 metri acordată în minutul 70, 0-1 (0-0), rezultat ce se anunța a deveni decisiv în economia calificării, s-a impus astăzi de la ora 11,30 cu efect de consolare în confruntarea cu ”lanterna roșie” Jiul Petroșani, 5-1 (2-0), prin reușitele lui Pamfil în minutul 12, Ciobotariu (24), Coiov (42), Costea (50) și Posteucă (53), respectiv Miron (61).

Și totuși, un semn de întrebare îndreptat spre FRF pe seama permiterii alinierii la start în această întrecere a juniorilor B1, denumită în actuala campanie Campionatul U17 Județean, și a unor sportivi legitimați la cluburile respective în competițiile republicane juvenile ale Ligii Elitelor respectiv Campionatului Național, ceea ce anul trecut n-a fost cazul, de astă dată protagonistele putând așadar specula portița ivită în regulamentul recroit de federali, iar de exemplu atât târg-mureșenii cât și slătinenii au apelat inclusiv la jucători care au apărut și în principalele concursuri de regularitate ale juniorilor B.

În ierarhia finală a patrulaterului semifinal de pe Aranca, 1. CSȘ Slatina (3 2 1 0 8-1 7 puncte) / 2. CS Unirea Sânnicolau Mare (3 2 0 1 8-4 6p), 3. ASA (3 1 1 1 6-5 4p), 4. Jiul 0 (3 0 0 3 2-14). Câștigătorii turneului vor juca în finala de la Buftea cu dinamoviștii.

The post CSȘ Slatina smulge remiza suficientă cu ASA, Unirea ia locul 2 la Sânnicolau Mare appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*