CSU Craiova câștigă în premieră Supercupa României, CFR-ul pierde primul trofeu stagional!

CS Universitatea Craiova este supercampioana României, după 0-0 în timpul efectiv de joc și 4-2 la lovituri de departajare cu CFR Cluj. A fost primul meci oficial al sezonului intern, care joi pune în mișcare și „caravana” Ligii I. Păun și Omrani au ratat penalty-uri pentru trupa lui Șumudică, în timp ce craiovenii l-au bătut de fiecare dată pe Arlauski și au dus în premieră Supercupa în Bănie.

Transferat de la Șoimii Lipova, după ce a evoluat pentru UTA în Liga 1, Dennis Rusu nu a prins nici măcar un loc pe banca campioanei României în finala de aseară, de pe „Arena Națională”. De altfel, mijlocașul de 20 de ani nu este trecut nici măcar pe lista UEFA a „feroviarilor”, existând tot mai multe zvonuri pentru un împrumut al său în Liga 2-a. Cu atât mai mult cu cât regula Under s-a schimbat în elită și combatantele nu mai sunt obligate să înceapă meciurile cu doi juniori.

Formații:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Bouhenna, Graovac, Camora – Rodriguez, Sigurjonsson (Păun, 46) – Chipciu (Costache, 70), Deac, Petrila – Debeljuh (Omrani, 46). Antrenor: Marius Șumudică

CSU Craiova: Pigliacelli – Conte  (Șt. Vlădoiu, 83), Constantin, Bălașa, Vătăjelu – Nistor, Mateiu (Vagenin, 90+3) – Cîmpanu (Screciu, 72), Cicâldău, Ivan (Găman, 90+3) – Koljic (Markovic, 90+3). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Arbitri: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) – Badea Marius (Râmnicu Vâlcea) și Tunyogi Ferencz (Zalău).

0
0

Articolul CSU Craiova câștigă în premieră Supercupa României, CFR-ul pierde primul trofeu stagional! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*