CSU Craiova va inaugura noul „Ion Oblemenco” impotriva „unei echipe de mare traditie”!

CSU Craiova va inaugura luna viitoare noul stadion din Banie. Oltenii vor primi vizita campioanei Cehiei, Slavia Praga, intr-o partida amicala programata pe 10 noiembrie, de la ora 20:00.

Iata comunicatul remis de clubul antrenat de italianul Devis Mangia:

Universitatea Craiova inaugureaza noul stadion cu un club de mare traditie

Pe 10 noiembrie, de la ora 20, Stiinta primeste vizita campioanei Cehiei, o echipa care isi retraieste perioada de glorie dupa preluarea de catre un consortiu chinez de renume mondial.

In 2016, Slavia Praga a fost preluata de gigantul CEFC China Energy. Rezultatele investitiilor masive s-au simtit imediat: Slavia devine campioana a Cehiei in sezonul 2016-2017, dupa 8 ani de seceta. A fost al 18-lea titlu de campioana al viitoarei adversare a Universitatii, care mai are in palmares si 7 cupe ale Republicii Cehe. In acest moment, Slavia Praga se afla pe locul 2 in campionat si conduce grupa din Europa League din care mai fac parte Villareal, Astana si Maccabi Tel Aviv.

De notat si ca, pe 2 noiembrie 2017, Slavia Praga implineste 125 de ani de existenta, ceea ce face din cehi unul dintre cluburile cu cea mai mare traditie din Europa si din lume.

Ii asteptam asadar la Craiova pe prietenii cehi si va invitam ca, impreuna, sa le facem o primire speciala, demna pentru publicul oltenesc.

Inaugurarea noului nostru stadion trebuie sa fie un motiv de sarbatoare si bucurie, asa ca va asteptam senini si cu inimile pline pe arena unde, pe 10 noiembrie, vom face primul pas inspre secolul de fotbal pe care speram sa-l traim in noua casa a leilor, noi si ai nostri„.

The post CSU Craiova va inaugura noul „Ion Oblemenco” impotriva „unei echipe de mare traditie”! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*