CSU Universitatea de Vest din Timişoara – ACS Pobeda Star Bîşnov 2-0 (1-0): FOTO

După plecarea antrenorului principal Vlad Bura la Ghiroda şi înlocuirea sa cu Emanuel Pătraşcu, studenţii în galben-albastru au trecut cu bine peste această schimbare şi au reuşit a doua victorie la zero, înregistrată în meciul acasă de sâmbătă de la 11 pe stadionul CFR, în cadrul penultimei etape a turului din Divizia D Timiș. De această dată au trecut de vizitatorii din Dudeştii Vechi, Pobeda Star Bîşnov nereușind în sezonul de toamnă să mai adune puncte din deplasare precum obişnuia în campionatul trecut: CSU Universitatea de Vest din Timişoara – ACS Pobeda Star Bîşnov 2-0 (1-0).

Meciul a început în dominarea gazdelor, care s-au instalat în terenul advers, având o posesie superioară a balonului, iar ocaziile nu au lipsit, doar că golul a venit destul de greu.

O pierdere au suportat studenţii în minutul 16, când Ionuţ Vucea, căpitan al echipei şi golgheterul universitarilor, s-a accidentat şi a fost nevoit să părăsească terenul, fiind înlocuit cu Alin Pârjol, care a creat panică în careul advers. Iar până la pauză, totuşi, gazdele aveau să intre la vestiare cu un avantaj de un gol. Înscris în minutul 33, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, perpendicular pe poartă, de Tică Popa, care a executat impecabil şi a trimis mingea direct la vinclu… 1-0.

După pauză s-a petrecut un caz mai rar în fotbal, în minutul 55, când arbitrul Cătălin Botaş a acuzat o durere la picior, iar după câteva minute bune de îngrijiri medicale nu a mai putut să continue. În asemenea cazuri, meciul trebuia întrerupt şi să se joace a doua zi, cu trei arbitri delegaţi, conform articolului 62, punctul 4 din ROAF.

Și totuşi, meciul a continuat la centru cu asistentul Raul Ghiciulescu, la margine trecând observatorul de joc Paia Pecarov, ambii descurcându-se foarte bine iar jocul decurgând normal. În ultimul minut de joc, gazdele aveau să marcheze golul doi, prin Denis Baban…

Emanuel Pătraşcu (antrenor principal la CSU UVT) a spus: ”Mă bucur pentru băieţi că au reuşit a doua victorie, marcând de zece ori, fără să primească gol. Şi totodată băieţii au trecut repede de acest şoc al plecării antrenorului Vlad Bura la Ghiroda. Mai avem o etapă şi sperăm să obţinem maximum, pentru a termina pe podium la sfârşitul turului. După aceea vom decide cu conducerea clubului ce va urma, în privinţa programului de iarnă…”

*

Universitatea de Vest din Timişoara: Rusu – Contescu – cpt., Mureşan, Popa, Ciobanu, Mihai Olariu (min. 65, Pătraşcu), Niţă, Florin Olariu, Ghiunghiuş (min. 55, Hotca, (min. 77, Băban), Vucea – cpt.; min. 17, Pîrjol).

Antrenor-jucător: Emanuel Pătraşcu.

Pe bancă: Imbrescu, Ionuţ Muj, Dănilă.

ACS Pobeda Star Bîşnov: Ciui – Matei, Bona, Drăguş, Mirciov – Văcaru, Ciocan – cpt., Mihalache, Vlad, Budur – Grigore, Novac.

Antrenor: Daniel Vasilcin.

Rezerve la start: Cîrjan, Kalapiş, Ciocani, Tranculov.Babuşcov, Boboiciov.

Arbitri: Cătălin Botaş – Raul Ghiciulescu şi Ioan Olariu. Observator de arbitri Daniel Ionescu iar delegat de joc Paia Pecarov.

Fotografii de Iosif Canea; rezultatele etapei a 16-a în ”D” și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

 

The post CSU Universitatea de Vest din Timişoara – ACS Pobeda Star Bîşnov 2-0 (1-0): FOTO appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*