CSU Universitatea de Vest din Timişoara – Cocoşul Orţişoara 3-1 (0-1): FOTO + declarații Bura, Chimiuc

Galben-albaștrii au răsturnat scorul după pauza jocului acasă din etapa a XII-a în Divizia D Timiș, apropiindu-se astfel la un singur punct de ocupantele locurilor 3-4 respectiv la trei de a doua clasată, ascensiune pas cu pas a nou-promovatei: CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CS Cocoşul Orţişoara 3-1 (0-1).

Din nou gazde pe arena CFR ”de la Gara Mare” au fost studenţii timişoreni, care au reuşit o repriză secundă de excepţie, în care au întors rezultatul în favoarea lor, după ce au fost conduşi prin golul marcat de Alin Roşu în minutul 26, cu un şut de la 16 metri pe jos, în dreapta portarului.

Muştruluiţi la pauză de antrenorul Bura, studenţii au izbutit apoi să domine autoritar iar golurile au venit conform aşteptărilor. Cel egalizator a surprins întreaga asistenţă, Constantin Popa executând imparabil o lovitură liberă de la circa 28 de metri, minge catapultată la vinclu în dreapta portarului Ureche, rămas spectator. 

Iar în minutul 66, la o pătrundere în careu a lui Vucea, Bogdan l-a faultat şi arbitrul Botaş a acordat corect lovitură de la 11 metri. Penaltiul a fost transformat cu precizie de Emanuel Pătraşcu.

Ultimul gol al meciului a fost înscris de Ionuţ Vucea, care l-a executat din 6 metri lateral stânga pe Ureche, şutând la colţul scurt. 3-1, o victorie meritată pentru elevii pregătiţi de Vlad Bura.

*

CSU Universitatea de Vest din Timişoara: Rusu – Contescu (cpt.), Mureşan, C. Popa, Ciobanu, Saizu (min. 85, Mutaşcu), Florin Olariu, Pătraşcu (min. 77, Hotca), Niţă (min. 60, Ghiunghiuş), Pârjol (min. 60, Grunţă), Vucea.

Antrenor: Vlad Bura.

Pe bancă: Gakos, Dănilă, Ionuţ Muj.

Cocoşul Orţişoara: Ureche – Motreanu, Bogdan, Solomon, Costinaş (min. 46, Arghilean), Vîrşog, Roşu (min. 75, Tăbăcaru), Neagoie (cpt.), Gălăţan (min. 81, Ordog), Nichiforel, Pecarov (min. 70, Croitoru).

Antrenor Gheorghe Chimiuc.

Pe bancă: Drăgmin, Livădaru, Boescu.

Au arbitrat: Cătălin Botaş – Gabriel Drăguţ şi Călin Cimponeriu. Observator de arbitri Cornel Avram, delegat de joc Teodor Moţiu.

*

La cald…

Vlad Bura (antrenor UVT): ”A fost un meci pe care în cea mai mare parte l-am controlat, mă bucur că băieţii au arătat caracter, calitate, şi au reuşit să revină de la unu la zero pentru adversari. Mai este mult de muncă, totodată sunt bucuros că am reuşit să obţinem cele trei puncte. Această victorie a fost foarte importantă pentru noi. Eu am ştiut că vom avea un meci greu, dar este bine că am încheiat cu bine. Eu personal mă bucur pentru Ionuţ Vucea, este într-o perioadă bună, contează foarte mult aportul lui la echipă. Dar eu tot timpul, exact cum am spus şi altă dată, îmi place să scot echipa în evidenţă, nu numai un singur jucător, pentru că ar fi presiunea mult mai mare, să punem tot timpul pe umerii unui singur jucător…”

Gheorghe Chimiuc (antrenor Cocoșul Orţişoara): ”Pot spune că este o înfrângere datorată neputinţei jucătorilor mei. Ei au crezut că dacă înscriu un gol, gata, vor câştiga. Nu… La fotbal trebuie să joci 90 de minute, nu cum au făcut-o ai mei. Sincer, nu au mai putut… Dacă nu poţi să alergi, nu poţi să câştigi. Şi dacă ne vine mintea la cap şi venim la antrenamente, ne pregătim atunci şi rezultatele vor veni. Dacă nu, o să avem viaţă grea. UVT au jucători buni şi au făcut diferenţa după pauză. Îl felicit pe Vucea pentru sportivitate, pentru dăruirea şi voinţa de care dă dovadă pe tot parcursul meciului. Dacă am o echipă întreagă ca el, aş defila în România. Mergem mai departe…”

Fotografii realizate de Iosif Canea.

The post CSU Universitatea de Vest din Timişoara – Cocoşul Orţişoara 3-1 (0-1): FOTO + declarații Bura, Chimiuc appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*