CSU UV Timișoara pierde al doilea joc la zero acasă în 2018

Voleibaliștii prim-divizionari ai Timișoarei au rezistat în această seară doar puțin peste o oră și un sfert asaltului vizitatorilor din Dej, în ultimul meci al etapei a 16-a în sezonul regular al elitei masculine, rundă intermediară în care s-a consemnat și cel de-al treilea rezultat de 0:3, favorabil oaspeților. Ultima clasată a încercat repetarea isprăvii de sâmbătă la Baia Mare, unde spărgea gheața la capitolul victorii în acest campionat, însă ocupanta locului 7 s-a dovedit a fi o nucă prea tare, învingând pentru a doua oară în deplasare în 2018.

CSU UV a găzduit de la ora 18 la Timișoara partida cădere de cortină peste cea de-a treia rundă din noul an, cedând din nou acasă în 2018 unei formații din Ardeal, CS Unirea Dej, după ce ”universitarii” galben-albaștri se înclinau pe 13 ianuarie și campionilor naționali din Zalău, tot cu 0:3.

Echipa antrenată de Sorin Schiesz a încercat fără sorți de izbândă să țină piept unei grupări consacrate și cu continuitate în Divizia A1, CS Unirea Dej tranșând disputa cu 18:25, 20:25, 16:25, după 72 de minute de joc efectiv.

Depășită fără excepție în deplasare în partidele din turul sezonului regular, cu 3:2 la Baia Mare de Știința Explorări dar și la Zalău de campioni, iar apoi cu 3:0 la Craiova, 3:1 la București pentru CSM și 3:0 pentru LMV Tricolorul la Ploiești, precum și la începutul returului, 3:0 în decembrie în favoarea nou-promovatei Dinamo, în capitală, formația din județul Cluj a fructificat în schimb avantajul valoric în ieșirile din noul an, impunându-se mai întâi la Cluj în fața universitarilor cu 1:3, pe 13 ianuarie, când era egalată la seturi la unu, iar în această seară în Banat.

CS Unirea s-a reabilitat astfel după ce sâmbătă pierdea acasă la limită în fața campionilor naționali din Sălaj, egalați de două ori la seturi dar triumfători în cel decisiv cu 13:15, oaspeții din Zalău alcătuind a treia grupare câștigătoare la Dej în sezonul regular în curs.

Oponentele din această seară mai au timp doar de recuperare înaintea deplasărilor programate deja sâmbătă în sud-estul țării, CS Unirea Dej de la ora 15 într-o confruntare televizată la liderul CSA Steaua București iar ”lanterna roșie” CSU UV Timișoara la Ploiești, cu secund clasata ”Tricolorul”, de la ora 18. Prahovenii au jucat în toamnă în ediția în curs a cupelor europene, fiind eliminați în runda a doua din faza de calificare a CEV Challenge Cup, 3:0 pentru Lausanne UC în manșa I din Elveția și 3:2 pentru garnitura din Divizia A1 în retur.

Ulterior, în nici o lună de zile, până pe 24 februarie, bănățenii vor bifa restul partidelor din retur, acasă cu CSA Steaua, la Dinamo, pe teren propriu cu cei din Craiova, la Baia Mare cu CS Știința Explorări și acasă cu Arcada Galați, după care vor continua în grupa a II-a valorică a locurilor 7-12, prin alte 10 apariții.

Ultimele rezultate, clasamentul actualizat și programul etapei a XVII-a, pe coloana datelor tehnice.

The post CSU UV Timișoara pierde al doilea joc la zero acasă în 2018 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*