CSU UV Timișoara, zdrobită rapid de ”Tricolorul” la Ploiești

”Lanterna roșie” a elitei CSU UV Timișoara n-a rezistat decât 64 de minute de joc efectiv în deplasarea din această seară de la ora 18 pe terenul unei ocupante a podiumului Diviziei A1 de volei masculin, LMV Tricolorul Ploiești, reprezentantă în toamnă a primului eșalon în cupele europene inter-cluburi.

Fără nici cele mai mici șanse de a furniza o eventuală surpriză și fără a emite vreo pretenție în ceea ce privește deznodământul final, ”universitarii” de pe Bega s-au străduit cât mai mult cu putință să nu eșueze lamentabil în fief-ul ocupantei locului 3, învinsă doar de 3 ori în primele 16 etape, capotând în cele din urmă la puțin peste o oră de la startul partidei, după un meci fără istoric.

Gazde și miercuri de la ora 18 în runda intermediară, prahovenii învingători atunci pe seturi la 14, 10 și 16 contra penultimilor clasați nou-promovați din Baia Mare au cedat și în această seară tot doar 40 de puncte și codașei din Timișoara, 3:0 (25:13, 25:14, 25:13).

CSU UV jucase și joi de la ora 18, acasă cu CS Unirea Dej, în căderea de cortină peste intermediară, iar meciul în deplasare în care s-a aliniat la nici 48 de ore de la încheierea celui precedent a fost abordat într-un efectiv restrâns, suficient cât pentru a onora cu prezența.

A cincia clasată la finele ediției anterioare a căutat să închidă cât mai rapid conturile și a atacat dezinvolt, plusând cu eficiență și la blocaj, desprinderea fiind netă și rapidă, în conformitate cu diferența valorică și calculele hârtiei. Iar misiunea galben-albaștrilor de pe Bega, ajunși la cea de-a 14-a înfrângere la zero în campionatul în curs din 17 apariții în A1, continuă să fie dintre cele mai dificile, vineri 2 februarie urmând a poposi în capitala Banatului nimeni alta decât fruntașa CSA Steaua, deținătoare a șase puncte în plus față de ploieșteni.

Rezultatele zilei în Divizia A1, clasamentul actualizat și programul rundei a XVIII-a, pe coloana dreaptă.  

The post CSU UV Timișoara, zdrobită rapid de ”Tricolorul” la Ploiești appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*