Cu antrenor nou pe bancă, CFR Cluj 2 a pierdut pe terenul liderului. Feroviarii au căzut pe finalul partidei de la Recea

CFR Cluj 2 a jucat în deplasare cu ACS Comuna Recea, liderul seriei a cincea din Liga a III-a, meci în care a debutat pe banca feroviarilor şi Dan Dobai.

Noul antrenor al clujenilor nu a putut împiedica înfrângerea, alb-vişiniii pierzând cu 1-3. După un meci echilibrat aproximativ 75 de minute, maramureşenii au fost mai proaspeţi pe final şi au obţinut o victorie care îi menţin pe primul loc al clasamentului.

Recea a marcat prima în minutul 20, după o lovitură liberă a lui Ciocan, dar insistenţele CFR-ului au dat roade la 10 minute după pauză. Adi Pop, cu o execuţie perfectă, a adus egalarea şi speranţele în tabăra colegilor săi.

O greşeală în defensiva oaspeţilor i-a permis lui Romario Rus să înscrie, însă, pentru 2-1 în minutul 75, la o fază la care clujenii au cerut fault în atac, iar tinerii CFR-işti nu au mai contat apoi până la final. Căzuţi psihic şi fizic, aceştia au mai primit un gol de la Mărieş şi au bifat a doua înfrângere consecutivă cu acelaşi scor, 1-2, în faţa principalelor favorite la promovare.

În clasament, trupa lui Dan Dobai, fost antrenor, printre altele, la Luceafărul Oradea şi FC Zalău, e pe locul şase în clasament, la patru puncte în spatele Sănătăţii Cluj.

CFR Cluj 2

Au mai intrat: Girsik, Joca, Chira. Antrenor: Dan Dobai

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*