Cu buletinul iei vaccinul! Lugojenii care doresc să se imunizeze cu Pfiezer o pot face fără programare

Vaccinarea cu serul Pfizer se poate face direct la Centrul de la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici” (str. Caransebeșului, lângă supermarketul Lidl), cu programare pe loc, cu buletinul. 36 de doze Pfizer – BioNTech sunt rezervate zilnic pentru cei care optează pentru programarea cu buletinul.”Vaccinarea cu serul Pfizer se face în continuare cu cele 96 de doze pe flux, cu programare pe platformă. Noutatea este că sunt disponibile, zilnic, 36 de doze pentru programarea directă la centru, doar cu buletinul. În același timp, continuă și vaccinarea cu serul Astra Zeneca, conform programării, inclusiv rapel. Și aici, se poate face programarea direct la centru, doar cu buletinul, în cadrul acțiunii începute cu o lună în urmă, la 16 aprilie. Avem în continuare cereri”, spune dr. Corina Damian, coordonatoarea centrului de vaccinare de la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici” din Lugoj, pe fluxul Astra Zeneca.

 Echipele mobile au ajuns și la ”Mondial”

După Autoliv, o altă mare companie multinațională din Lugoj s-a alăturat acțiunii de vaccinare la locul de muncă, cu echipele mobile ale centrului de la Lugoj.

”La Autoliv, în trei zile diferite, s-au vaccinat 270 de persoane (n.r. – 120, 54 și 96, pe zile). Rapelul este în curs, dar, de la aceeași societate, s-a mai anunțat doritori. În zilele de 13 și 14 mai, am mers cu echipele mobile la societatea Mondial, din cadrul grupului Villeroy & Boch. Aici s-au vaccinat 216 persoane, dintre care 114 în 13 mai și 102 în 14 mai.”, ne-a declarat dr. Ciprian Brîndușoni, coordonator al centrului de vaccinare de la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici” din Lugoj, pe fluxul Pfizer.

Desigur, acțiunea de deplasare cu echipele mobile va continua, pentru că sunt interesate și alte companii multinaționale din Lugoj, care au pregătit din timp spații adecvate. Acestea însă trebuie avizate de Direcția de Sănătate Publică din Timiș.

Articolul Cu buletinul iei vaccinul! Lugojenii care doresc să se imunizeze cu Pfiezer o pot face fără programare apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*