Cu excepția lui Benga, Laszlo Balint își deplasează toți elevii în Capitală! Ce sfaturi i-a mai dat lui Petre antrenorul UTA-ei?

UTA și-a recuperat toți jucătorii din lot înainte de meciul de la București cu Dinamo. Excepția o reprezintă Alexandru Benga, cel care se confruntă cu o pubalgie și va mai sta în afara gazonului cel puțin o săptămână. În schimb, juniorii Isac și Tescan (cu probleme de ordin muscular) s-au antrenat din nou alături de colegii lor, ca și Peteleu, de altfel, fundașul lateral negativându-se la COVID în urmă cu 4 zile. Situația lui Florin Iacob este mai specială, în sensul că acuză ceva dureri la gleznă și, chiar dacă se antrenează, probabil nu va fi forțat de stafful tehnic utist.

De această dată, Laszlo Balint nu va lăsa pe nimeni acasă, cu atât mai mult cât dorește să conducă un antrenament miercuri dimineața, la Mogoșoaia, înainte ca lotul arădenilor să se întoarcă acasă tot pe calea aerului. „Meciurile sunt din trei în trei zile, intensitatea meciurilor va fi una deosebită ținând cont de tot ce se întâmplă ca importanță și ca presiune în acest play-out și atunci mai ales la jucătorii care au anumite probleme din punct de vedere fizic va trebui să fim foarte atenți. Tocmai din acest motiv vom deplasa tot lotul, practic toți care se pot antrena mai puțin Benga. El are un program separat și deocamdată nu a ieșit pe teren. Este o perioadă în care, chiar dacă eu sunt foarte focusat pe următorul meci și abordarea mea a fost aceasta dintotdeauna,  suntem obligați să privim un pic și mai departe de următorul meci pentru că este acest program infernal, meciurile se succed cu repeziciune. Practic, miercuri ne întoarcem de la Dinamo și joi o să intrăm în cantonament pentru meciul cu Hermannstadt, sunt mai puțin de 72 de ore între cele două meciuri. Asta este situația, acesta este programul, avem jucători mulți în lot și am încredere în toată lumea. Așadar, miercuri se va face un antrenament de completare cu cei care joacă mai puține minute sau deloc marți seara, iar cei care vor juca marea majoritate a minutelor vor face o refacere”, a punctat Laszlo Balint.

Înainte de golul cu Viitorul, tot Ioan Hora a fost atacantul utist care a înscris ultima oară în Liga 1, în deplasarea de la Mediaș. Au urmat confruntările cu CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova și Astra, terminate la zero la capitolul realizări, în timp ce cu Sepsi înscriseseră fundașii laterali, Tomozei și Shlyakov. Poate cele mai mari așteptări pentru un prim gol în campionat la revenirea acasă erau de la Adrian Petre, care, contra Viitorului, a fost din nou schimbat la pauză, cum s-a întâmplat în disputa cu CFR Cluj. „Din punctul meu de vedere, Adi Petre ar trebui lăsat în pace. Eu am avut mai multe discuții cu el, i-am propus să abordeze situația, în așa fel încât să nu mai pună el presiune pe el. Își dorește dar îi lipsesc aceste realizări. Ideea este că noi avem nevoie de jucători care să fie și eficienți și sper să fi înțeles acest lucru. Totodată, sper să fi înțeles și faptul că are un avantaj foarte mare acum pentru că este jucător Under, avantaj care  pentru el la vară nu va mai exista. Noi avem încredere în continuare în Adi, dar totul ține de el. Are parte și de o concurență foarte serioasă acolo pe postul de atacant. Vedeți că inclusiv la ultima etapă l-am folosit și pe Liviu Antal din anumite considerente tactice acolo, în compartimentul ofensiv, pentru că am preferat să-l aduc în bandă pe Roger. Mă rog, au fost detalii tactice pe care le-am gândit pentru meciul respectiv și se pare că au fost niște alegeri bune. Eu sunt convins că indiferent cine va intra pe teren, din primul minut sau pe parcurs, va avea atitudinea corectă”, a mai afirmat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Petre a punctat la primul său meci la revenirea la UTA, în Cupă, la Cluj, unde arădenii pierdeau cu 2-1 în fața Universității. Se întâmpla la începutul lunii februarie, iar de atunci nu a mai găsit calea spre plasele porților adverse.

0
0

Articolul Cu excepția lui Benga, Laszlo Balint își deplasează toți elevii în Capitală! Ce sfaturi i-a mai dat lui Petre antrenorul UTA-ei? apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*