Cu Vereș în mare formă, Sebișul și-a luat punctele cu Filiașul! Șomcherechi: „Suntem puțini, dar cu atitudine, scorul putea mai mare!”

Național Sebiș a câștigat cu 4-2 derby-ul suferinței al penultimei etape a turului Ligii a 3-a (seria a IV-a). Echipa de pe Crișul Alb a greșit mai puțin decât de oltenii de la Filiași, care după eșecul de astăzi coboară pe poziția a 14-a și are șanse bune să ierneze acolo, din moment ce săptămâna viitoare primesc vizita noului vicelider al campionatului, Șoimii Lipova.

Sebișenii au meritul de a fi reușit să strângă rândurile după o serie de evenimente ce și-au pus amprenta rezultatele ultimelor etape. În primul rând, e vorba despre restanțele bănești, iar apoi de pierderea, la masa verde, a punctelor cu ACS Poli. Apoi, lotul s-a tot subțiat, ultimul plecat fiind Talpoș chiar cu câteva zile înainte de confruntarea cu teamul lui Ciurea. „Scorul putea fi mai mare, am ratat mult, dar una peste alta, a fost bine. Am făcut un joc bun, am înscris patru goluri, păcat că am și am luat două nepermis de ușor. Per ansamblu, nu pot fi decât mulțumit de băieții mei. Suntem puțini, dar cu atitudine. Astăzi au respectat absolut tot ce am discutat, chiar îi felicit pentru jocul de azi”, a punctat Dănuț Șomcherechi.

Omul meciului a fost juniorul Claudiu Vereș, care, de altfel, a făcut o primă jumătate de campionat foarte bună. „Remarc și eu prestația lui Vereș. A făcut un meci foarte bun, dincolo de cele trei goluri marcate. E un jucător de mare viitor, e serios și cuminte și a ajutat mult această echipă. În general, totți băieții au fost disciplinați și responsabili azi. Am fost atenți și la cartonașe, așa că îi avem pe toți cei 14 jucători de câmp și un portar, apți pentru ultima etapă, când jucăm chiar pe terenul liderului FC U Craiova. Din păcate, în ultima lună am pierdut 4 jucători, ultimul plecat fiind Talpoș, căruia i s-a reziliat, miercuri, contractul la cererea lui”, a mai punctat antrenorul Sebișului.

În ciuda succesului de azi, echipa de pe Crișul Alb rămâne pe loc retrogradabil și pentru că Deva a produs semi-surpriza la Becicherecu Mic, remizând la zero.

0
0

Articolul Cu Vereș în mare formă, Sebișul și-a luat punctele cu Filiașul! Șomcherechi: „Suntem puțini, dar cu atitudine, scorul putea mai mare!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*