CULISELE desființării lui Urban Titu, după 14 ani în Liga a III-a: vot în AGA prin e-mail și documente redactate în Primărie și nesemnate. Știe Federația?

Doar câteva zile au trecut de când Urban Titu a anunțat  – printr-un comunicat de presă și printr-o adresă către FRF – că se retrage din Liga a III-a, iar oamenii implicați direct au început să vorbească deschis, conturându-se ideea că gestul extrem a fost comandat din Primărie, autoritate care – culmea – nu susținea activitatea fotbalistică din Titu decât la nivel logistic, adică prin punerea la dispoziție a bazei sportive și nimic mai mult. Înfrângerea de la Chiajna, 0-8 cu Concordia II, asupra căreia planează suspiciuni legate de un presupus aranjament pentru pariuri – cota 9 pentru 7+ goluri – a declanșat isteria la Titu, echipa fiind desființată la comanda autorităților, după 14 ani la rând în Liga a III-a. “Nici măcar nu a fost convocată Adunarea Generală a Asociaților. În vestiar au venit Feche (n.r Gheorghe Ioniță, președintele clubului) cu vicepreședintele, plus vreo 10-15 pensionari, care să dea bine la imaginea așa-zisei nemulțumiri generale din oraș, chit că lumea se umpluse de bani din pariuri pe meciurile din ultimii ani. Nu s-a votat nimic pe loc, nici nu avea cum, cu doi membri din cinci câți sunt în total în respectivul for. În timp ce fraierii erau în vestiar, la Primărie se redactau deja documentele, adică adresa către FRF și comunicatul jenant înmânat ulterior presei”, vorbesc surse credibile din Titu. Contactat telefonic, președintele Ioniță a confirmat că hotărârea AGA este nulă de drept: “Am fost doar doi acolo, iar alt membru, domnul Diaconu, a transmis pe e-mail acordul pentru desființare. Dacă va fi nevoie, vom convoca o altă adunare pentru a intra în legalitate”. Ca fapt divers, nici măcar comunicatul transmis presei nu este semnat, chit că în josul paginii a treia figurează numele președintelui Ioniță. Textul a fost redactat în Primărie, iar președintele l-a parcurs pentru prima dată sub ochii jurnaliștilor, în centrul Târgoviștei. “Eu n-am imprimantă acasă, nu mă pricepeam să scriu astea. L-au făcut la Primărie și m-au pus pe mine, că așa era normal, eu sunt președinte”, a vorbit franc “Feche” Ioniță.

Antrenor cu nume, dar străin de Urban, asociat la Titu

În ecuația desființării lui Urban apar și amănunte șocante pentru iubitorii sportului din Dâmbovița: un cunoscut antrenor apare – încă – drept membru în AGA de la Titu, chit că nu mai activează pe Orășenesc de ani buni, ci la un nivel superior, dar asta după un sezon petrecut în aceeași serie cu Titu, sezon în care echipa sa a promovat în Liga a II-a. “Nu știu, oi mai fi acolo, dar nu m-a sunat nimeni să îmi spună de vreo ședință. Nu știu ce să vă spun. Nici nu îmi mai aduceam aminte de lucrurile astea. Spune cineva că m-a sunat? Vă demonstrez cu desfășurătorul convorbirilor că nu am fost apelat dinspre Titu”, ne-a mărturisit tehnicianul, surprins și nu prea de evenimentele de la Titu. Din motive lesne de înțeles, vom proteja deocamdată identitatea personajului.

 

The post CULISELE desființării lui Urban Titu, după 14 ani în Liga a III-a: vot în AGA prin e-mail și documente redactate în Primărie și nesemnate. Știe Federația? appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*