Cum a murit Stela Popescu. Rezultatele oficiale ale necropsiei

După ce actriţa Stela Popescu a fost găsită, joi, fără suflare în casa sa, legiştii au oferit detalii din rezultatele necropsiei. Deoarece nu se ştia exact cauza morţii actriţei, poliţişti au dus joi seară trupul neînsufleţit la Institutul pentru Medicină Legală. Mai mult, criminaliştii s-au întors, vineri, acasă la Stela Popescu şi fac cercetări la faţa locului, fiind ridicate probe în dosarul de moarte suspectă deschis de politişti.

Raportul oficial al INML afirmă că accidentul vascular ar fi putut avea loc în perioada 22-23 noiembrie. „I.N.M.L. „Mina Minovici” Bucureşti a efectuat astăzi, 24 noiembrie 2017, autopsia medico-legală a doamnei Popescu Stela, ca urmare a emiterii ordonanţei nr. 392500/23.11.2017 a D.G.P.M.B. -Serviciul Omoruri şi a constatat că moartea domniei sale a fost neviolentă fiind datorată unui accident vascular cerebral hemoragic sever incompatibil cu viaţa, care s-a putut produce la data de 22-23.11.2017″, se arată într-un comunicat de presă al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

După mai multe ipoteze privitoare la locul în care Stela Popescu a fost descoperită fără suflare, primul soţ al acesteia face lumină în ceea ce priveşte acest aspect.

„A fost gasita in living, cazuta cu fata in sus si avea o dara de sange inchegat la gura”, a declarat acesta in platou la o emisiune a Kanal D.

Trupul neînsufleţit al actriţei Stelei Popescu a fost depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Sâmbătă sicriul va fi depus la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică va avea loc înmormântarea, potrivit reprezentanţilor Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Sursa: rtv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*