Cum câștigă playeri din întreaga lume trișând în shootere?

Foarte mulți playeri s-au întâlnit cu cheateri în jocuri FPS. Sunt persoane care se joacă și se simt bine, fac strategii și joacă atent, însă întâlnesc cheateri care le strică jocul și vin cu abilități SF, anihilând echipa. Este frustrant și de cele mai multe ori se datorează oamenilor care înșeală în jocurile FPS. Cheaturile sunt o problemă în majoritatea jocurilor online, chiar dacă amploarea problemei ar putea varia. Deci de ce fac jucătorii asta? Battlelog.co explică mai multe în acest sens.

De ce trișeaza playerii în Call of duty Warzone

Răspunsul simplu pentru care playerii trișeaza în Call of Duty Warzone este simplu: vor să câștige mai ușor. Nimănui nu îi place să piardă și cei mai mulți jucători aleg calea cea mai simplă pentru a câștiga. Vor arunca o privire asupra ghidurilor și în unele jocuri vor încerca să folosească strategiile sugerate de alți playeri sau să înțeleagă cum se comportă cei mai buni jucători din jocurile preferate pentru sfaturi. Alți jucători testează cheaturile pe care le găsesc pe Google și uneori chiar plătesc pentru ele.

Cei care vor să înteleagă de ce anumiți playeri trișează, pot fi siguri de răspuns: vor să câștige cel mai repede. Dincolo de asta, din punct de vedere psihologi, motivul care îi determină pe jucători să trișeze în FPS ține faptul că vor să fie mai buni ca ceilalți.

Playeri din întreaga lume utilizează PC Cheats pentru distracție

Explicația simplă este că jucătorii folosesc Battlelog PC Cheat pentru distracție. Trucurile și cheaturile sunt mereu distractive, mai ales dacă implică toate caracterele din joc. Totuși, aceste cheaturi inofensive sunt mai mult de atât. A folosi cheaturi pentru a obține plăcere și o experiență interesantă single player este un lucru bun, însă a folosi cheaturi contra altor jucători poate distruge experiența întregii echipe. Deci distracția este doar unilaterală.

Această distracție poate veni din câștigarea meciurilor fraudulos, caz în care jucătorii care folosesc cheaturile nu sunt deloc bine văzuți. Este distractiv și poate fi amuzant pentru un player să câștige, însă el de fapt nu câștigă ci doar fraudează jocul. În momentul în care cheaterii au oferit explicații au avut câteva argumente.

Trollingul este una dintre cele mai comune scuze însă cheaturile sunt utilizate în mod enervant. Acesta este un comportament iritant oriunde. Trollingul poate proveni din ciudă sau din cinism.

Anumiți jucători trăiesc doar pentru a deranja în mod activ comunitatea jocului sau pentru a bate la rândul lor alți jucători pentru că au fost bătuți foarte des de cheateri. În momentul în care anumiți playeri au fost învinși de foarte multe ori de cheateri, vor încerca și ei la rândul lor să folosească hackuri pentru simplul fapt că încep să creadă că doar așa pot să câștige.

Fie că este vorba despre câștigul în sine sau de senzația că jocul este oricum imposibil de câștigat, cheaturile îi permit jucătorului să se gândească doar la propria distracție, uitând că de fapt joacă alături de alte persoane. Există cheaturi și pentru Modern Warfare: https://battlelog.co/modern-warfare-hacks-aimbot/.

Articolul Cum câștigă playeri din întreaga lume trișând în shootere? apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*