Cum ne-au obisnuit! Ponor si Dragulescu, aur la Cupa Mondiala din Ungaria

Gimnastii romani Catalina Ponor si Marian Dragulescu au cucerit, duminica, medalii de aur la barna si, respectiv sarituri, tripla campioana olimpica de la Atena adjudecandu-si si medalia de argint la sol, in cadrul concursului de „Cupa Mondiala” de la Szombathely (Ungaria), notele obtinute de amandoi ilustrand un progres in ceea ce priveste dificultatea si acuratetea executiei exercitiilor.

Astfel, la primul aparat al reuniunii de duminica, Marian Dragulescu a reusit o saritura care ii poarta numele aproape perfecta, fiind notat de brigada de la executie cu 9,400, cu un total de 15,000, iar la a doua saritura a primit 14,566, media foarte buna, de 14,783 puncte, asigurandu-i detasat primul loc.

Sursa foto: Federatia Romana de Gimnastica / Facebook

De asemenea, cu medalia de aur a fost recompensata si Catalina Ponor, exact la aparatul care a urmat in program, barna, unde, cu 13,933 (dificultate 5,6, executie 8,333), gimnasta romana a ocupat prima pozitie a podiumului. La sol, Catalina Ponor s-a clasat pe locul secund, cu 13,566, dupa canadianca Brooklyn Moors.

Sursa foto: Federatia Romana de Gimnastica / Facebook

O comportare meritorie au avut in aceasta a doua zi a finalelor si ceilalti sportivi romani calificati in aceasta faza a concursului de „Cupa Mondiala”: Maria Holbura a fost a 4-a la barna, cu 12,266, Vlad Cotuna, tot pe 4 la paralele, cu 14,400, iar Cristian Bataga a fost al 5-lea la sarituri, cu 13,933.

Sambata, in prima zi a finalelor, Marian Dragulescu a castigat medalia de argint la sol.

Pentru gimnastii nostri urmeaza concursul de „Cupa Mondiala” de la Paris, saptamana viitoare, dupa care se pleaca la Mondialele de la Montreal, competitie al carei ambasador a fost desemnat de organizatori si de Federatia Internationala de gimnastica Nadia Comaneci, eroina Jocurilor Olimpice 1976 din orasul canadian.

AGERPRES

The post Cum ne-au obisnuit! Ponor si Dragulescu, aur la Cupa Mondiala din Ungaria appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*