Cum să abordezi stilul grunge?  Iată 3 sfaturi pe care le poți pune în aplicare pentru a obține un look de senzație

Stilul grunge a apărut datorită genului muzical omonim și își are originea în anii 80, în Seattle. El a căpătat notorietate în anii 2000, devenind popular odată cu renumele unor trupe cunoscute precum Nirvana sau Pearl Jam. Acesta s-a reflectat și la nivelul hainelor, accesorilor și coafurilor, revoluționând industria fashion prin introducerea unor elemente originale și distinctive, care se remarcă și astăzi printre ținutele în vogă.

Iată 3 sfaturi pe care le poți pune în aplicare pentru a obține un look grunge de senzație!

  • Îmbrăcămintea

Îmbrăcămintea este factorul principal pe care trebuie să-l stăpânești când vine vorba despre crearea unui outfit perfect. Așadar, dacă vrei să ai o ținută grunge, încearcă să combini elemente specifice acestui stil: tricouri cu nume de trupe, cămăși în carouri, blugi rupți sau prespălați, salopete de denim, geci de piele, pantaloni cargo și multe altele. Descoperă exemple de combinații și inspiră-te de acolo pentru a putea alcătui un ansamblu estetic atractiv! Însă, orice ai alege, cel mai important este să te simți bine – prin urmare, selectează doar articolele care îți plac și îmbină-le într-un mod care să fie pe gustul tău!

  • Încălțămintea

În ceea ce privește încălțămintea, lucrurile sunt ceva mai simple – orice tip de grunge look are nevoie de bocanci sau ghete. Acestea reprezintă un detaliu important per total, fiindcă au rolul de a completa outfitul într-un mod trendy și special. Fie că îți plac modelele negre, simple, fie că îți dorești o pereche mai specială, cu imprimeuri inedite sau cu ținte, vei găsi, în mod cert, ceva care să-ți fie pe plac. De asemenea, poți jongla, mai ales în anotimpurile mai călduroase, cu adidași sau sandale aparte, care să se încadreze în specificul stilului. Dacă nu știi unde poți găsi cele mai interesante perechi de bocanci, încearcă să descoperi gama celor de la The 5th Element, pentru a vedea ce ți se potrivește!

  • Accesoriile

Există mai multe perspective pe care le poți aborda cu privire la acest stil, însă esențial este să nu uiți de accesorii! Acestea pot schimba cu totul look-ul final, dacă le acorzi atenția cuvenită! Optează pentru articole inedite, care să te scoată din anonimat – curele, mănuși, brățări, căciuli sau șepci, care să te încadreze cu succes în specificul grunge-ului. Nu te teme să dai dovadă de creativitate și imaginație – aceasta este calea sigură către succes! 

În concluzie, stilul grunge este încă în vogă, iar popularitatea pe care a căpătat-o îl situează într-un loc sigur pe harta industriei fashion. Așadar, dacă te atrage această zonă stilistică, nu ezita și găsește-i un loc în viața ta. Nu ține cont de părerile celorlalți și ai încredere în intuiția și în feeling-ul tău! Există o multitudine de stiluri vestimentare care persistă și care au succes în rândul pasionaților – iar grunge este unul dintre ele! Sursă foto: shutterstock.com

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*