Cum să porți o șapcă în 3 stiluri diferite

Șapca este unul dintre cele mai cool accesorii, însă reprezintă punctul central al unei dezbateri care a divizat lumea modei în multe păreri și argumente pro și contra! 

Pe măsură ce mulți actori și personalități din lumea muzicii au purtat și au asortat cu stil diferite modele de șepci, acest accesoriu a devenit un icon pentru multe stiluri vestimentare. 

Însă, din moment ce șepcile sunt în variante diferite, poate fi dificil să alegi una care să se potrivească în mai multe ținute. Totuși, ceea ce completează ținuta este modul în care le porți și nu neapărat modelul! 

 

Iată 3 stiluri diferite în care poți purta o șapcă:

  • Smart Casual 

Deși șapca este asociată cel mai mult cu ținutele sport, aceasta poate funcționa excelent ca parte a unei ținute smart casual. Introducerea materialelor de calitate, a țesăturilor texturate și a designului cât mai variat, a contribuit la transformarea șepcilor într-un accesoriu elegant, care ar putea fi, pur și simplu, purtat cu un sacou!

Pentru a te asigura că ai o ținută echilibrată, poți să combini o șapcă asortată cu o pereche de teniși. De asemenea, poți să alegi să porți o pereche de pantaloni eleganți sau să optezi pentru o camașă peste tricou.

  • Hip-Hop

Ținutele hip-hop și șapca de tip Snapback (șapcă clasică de baseball) merg adesea bine împreună și au o întreagă istorie de asociere cu ghetourile americane. 

Deși sepcile sunt utilizate în mod obișnuit pentru susținerea echipelor sportive și poartă numele, numerele sau logo-urile echipelor, le poți folosi fără probleme ca accesoriu vestimentar.

Atitudinea pe care o proiectează snapback-urile se amestecă perfect cu stilurile hip-hop, făcându-le accesoriul ideal atunci când vrei să ai o apariție îndrăzneață. Bineînțeles, se poartă cu un tricou supradimensionat, cu grafică cât mai explicită, blugi sau pantaloni largi și adidași.

  • Skate Style

Influența exercitată de freestyle asupra skateboardingului și-a găsit casa spirituală! Deși nu poate fi subliniat suficient, acest stil vestimentar a fost inclus în multe alte contexte, provocând în același timp și mii de imitații. 

Cele mai apreciate simboluri vestimentare includ modele de tricouri în dungi, colorate sau cu imprimeuri de la branduri renumite, hanorace cu glugă, curele cu chingi, pantaloni scurți kaki sau blugi skinny, însă șapca în stilul celor de  baseball reprezintă accentul vestimentației. Dacă vrei să ai un stil unic, poți alege șapca New Era din colecția  VGeneration.ro și o poți accesoriza la ținuta preferată, astfel încât să ai o apariție cool vara aceasta. 

Dacă adopți acest stil, încearcă să coordonezi culorile, dar nu prea mult, pentru că nu vei dori să porți o șapcă super colorată atunci când porți o cămașă cu imprimeuri. Spre exemplu, poți alege o șapcă care să iasă în evidență pentru a completa culorile neutre ale hainelor. 

În concluzie, indiferent de stilul dorit, asigură-te că alegi o șapcă care te reprezintă pentru că adevărata întrebare nu este dacă ar trebui să o porți, ci cum ar trebui să o porți astfel încât să te reprezinte.

Sursa foto: Pexels.com

Articolul Cum să porți o șapcă în 3 stiluri diferite apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*