Cupa Davis | Dudi Sela l-a „executat” in trei seturi pe tanarul Frunza si Israel conduce Romania, cu 2-0, in barajul de mentinere in Grupa I valorica a zonei Europa-Africa

UPDATE / Echipa Israelului o conduce pe cea  Romaniei, cu 2-0, dupa cele doua partide de simplu de vineri, in urma victoriei obtinute de Dudi Sela, cu 6-3, 6-4, 6-4, impotriva lui Nicolae Frunza

UPDATE / In primul meci al zilei si al disputei dintre Israel si Romania, Dragos Dima a fost invins de Edan Leshem, cu 6-3, 5-7, 6-2, 3-6, 6-3, iar gazdele conduc cu 1-0 in barajul de mentinere in Grupa I valorica a zonei Europa-Africa de Cupei Davis.

In al doilea meci al zilei, Dudi Sela (32 ani, 70 ATP), cel mai bun jucator israelian al momentului, il va intalni pe Nicolae Frunza (20 ani neimpliniti, 600 ATP).

——————————–

Intalnirea dintre Romania si Israel in Cupa Davis va debuta vineri, cu meciul dintre Dragos Dima si Edan Leshem, la Ramat Hasharon.

Romanii Dragos Dima, Nicolae Frunza, Vasile Antonescu si Bogdan Borza se lupta cu reprezentantii Israelului Edan Leshem, Dudi Sela, Yoni Erlich pentru mentinerea in Grupa I a zonei Europa-Africa.

Programul intalnirii dintre Romania si Israel

Vineri, 27 octombrie
Ora 13.00 Edan Leshem – Dragos Dima (TS 2)
Urmat de Dudi Sela – Nicolae Frunza

Sambata, 28 octombrie
Ora 14:00 Dudi Sela / Yoni Erlich – Antonescu / Borza (TS 2)

Duminica, 29 octombrie
Ora 15:30 Dudi Sela – Dragos Dima (TS 2)
Urmat de Edan Leshem – Nicolae Frunza

The post Cupa Davis | Dudi Sela l-a „executat” in trei seturi pe tanarul Frunza si Israel conduce Romania, cu 2-0, in barajul de mentinere in Grupa I valorica a zonei Europa-Africa appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*