Cupa „Federal Mogul” a rămas în vitrina echipei organizatoare

Marin Marcel

Bogdan Chitic

De curând, la baza sportivă „Club Laguna”, din Ploieşti, a avut loc cea de-a III-a ediţie a Cupei „Federal Mogul” la minifotbal, în organizarea furnizorului de produse şi servicii pentru industria auto. În cadrul competiţiei au fost prezente şase echipe, pe lângă formaţia gazdă, care a aliniat două garnituri, mai regăsindu-se Michelin, Bergenbier, ModPack şi Toro.
Sistemul de desfăşurare a presupus meciuri în regim „fiecare cu fiecare”, pentru un total de 15 partide, la final laureata întrecerii fiind echipe Federal Mogul 1. De organizarea întregului eveniment s-au ocupat Bogdan Dimitriu şi Alin Tudor, reprezentanţii firmei din Parcul 8-ccIndustrial Vest. Premierea a fost efectuată de aceleaşi două persoane şi a constant în acordarea de diplome, cupe şi medalii tututor formaţiilor participante. Jocurile cupei de minifotbal au fost arbitrate de către Costin Pantilimonescu şi Marcel Marin.
Clasament
1. Federal Mogul 1 (16-4) – 15 puncte
2. Michelin (9-2) – 10 puncte
3. Bergenbier(9-6) – 9 puncte
4. Federal Mogul 2 (8-10) – 6 puncte
5. ModPack (7-16) – 2 puncte
6. Toro (5-16) – 1 punct
Rezultatele înregistrate de campioana Federal Mogul 1: 1-0 cu Michelin, 3-2 cu Toro, 7-1 cu ModPack, 4-1 cu Federal Mogul 2 şi 1-0 cu Bergenbier.
Lotul echipei Federal Mogul 1: Florian Calcan – Ionuţ Berbec (6 goluri), Marian Ion (4), Sorin Miu (2), Gabriel Radu (1), Răzvan Constantin (1), Marius Vasile (1), Marian Dincă (1). Antrenor: Elena Ioniţă. Director tehnic: Marius Cismaru.
Premii individuale:
Cel mai bun portar: Florian Calcan (Federal Mogul 1)
Golgheterul competiţiei: Ionuţ Berbec – foto (6 goluri, Federal Mogul 1)
Golul turneului: Marian Ivăscioiu (Federal Mogul 1)

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*